Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalne krótkie szorty czy obcisłe dopasowane jeansy? Co jest bardziej sexi?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie głównie do facetów,ale kobiety też mogą odpowiadać,bo potrzebne mi wasze odpowiedzi na dzisiaj,bo mam randkę.Co jest bardziej sexi: normalne krótkie fajne szorty czy długie jeansy z wysokim stanem opięte, mocno podkreślające nogi i tyłek? Bo wiadomo,że szorty mają na plus to,że nogi na wierzchu,ale czy nie lepiej być bardziej ubranym,a w coś opiętego?

Gość gość
Dodam jeszcze,że jestem szczupła i mam smukłe i bardzo długie nogi.Proszę odpowiadajcie.

Gość gość
Najlepsza goła piz.a.

Gość gość
ubierz obcisłe dopasowane jeansy mi zawsze stoi jak widzę panienki tak ubrane bardziej mnie to rusza jak szorty

Gość gość
A nie możesz być po prostu naturalna dziewczyna/ kobieta?? Kto Ci natlukl do głowy ze musisz ociekac seksem? W ten sposób stajesz się obiektem seksualnym i niczym więcej. Chyba, ze tego Ci trzeba. Cen się jako człowiek a mię tylko cycki, Copa i dupa.

Gość gość
Ja uwielbiam sportowe szorty. Mam smukle lekko opalone nogi i widze spojrzenia facetów

Gość gość
jak widzisz ich spojrzenia to wiedz ze by ci nogi lizali

Gość gość
Ja uwielbiam dziewczyny w krótkich szortach a szczególnie gdy są tak krótkie,że widać pośladki:)))

Gość gość
żółty żakiet wiocha i ten kolor nie pasuje nikomu z jasna karnacja większość dziewczyn wygląda źle w jeansach dlatego kiedyś spodnie były zarezerwowane dla chłopów