Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romantyczny wieczór we dwoje..

Polecane posty

Gość gość

Kochani.. Za chwilę nasza PIERWSZA rocznica. Chciałabym przyszykować dla niego jakiś romantyczny wieczór w domku, przy świecach, płatkach róż, z dobrym jedzonkiem , winkiem... Alleee kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać, ponieważ nigdy nie przyrządzałam tego w domu, tylko zawsze chodziliśmy do restauracji np. na urodziny moje czy jego. Co zrobić do jedzenia? Ryby lubi średnio, więc jakieś tam sushi odpada... Może jakąś karkówkę w miodzie np.? Bardzo proszę o pomysły! :) Kolejna sprawa - muzyka. Polecacie jakąś/ Ma być to melodia bez słów czy z? Świeczki- dużo, mało? jak je rozłożyć? Dodam, że pokój ma ok 25m2. Liczę na poważne potraktowanie mojego małego problemiku :) Proszę o pomoc osoby, które same przyrządzały tego typu wieczory.. ;)

Gość gość
Ja bym piertolnął ognisko na środku pokoju, do tego kiełbaski na patyku i masz z czaszki 😴 Co do muzyki to się nie wypowiem bo każdy woli co innego 😴

Gość gość
Nie wiecej niz 2 swieczki na metr kwadratowy. Ale nie mniej niz jedna.

Gość gość
Acha, i wybierz świeczki takie, które nadadzą się do masturbacji jak już oleje cię twój facet.

Gość gość
Ja p******** jakie z Was lamusy :) Ale dzięki, że się wysililiście. Gorszego debilizmu nie czytałam :)