Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też odczuwacie nienawiść do ludzi biorących kase z programu 500 plus ?

Polecane posty

Gość gość
Ale wy wszyscy zawistni i podli!!!!!Zrobcie szwadron smierci i zabijajcie dzieci co wg was to patologia!? Tacy obywatele?!?!

Gość gość
Ale 500 zl ulica nie chodzi a na starosc bedzue mial kto sie toba zajac :)

Gość gość
też nienawidzę tych co biorą za pieprzenie sie 500+ a ja muszę zapieprzać za 1400 zł, oby szlag trafił pisowców, o to jedynie sie modlę, cholerne pisowce skłóciły naród, bo to zgroza aby za pieprzenie sie za darmo dostawać więcej jak za pracę.

Gość gość
Też byście brali 500+ jakby była taka możliwość więc nie psioczcie.

Gość gość
Mnie nie nienawiść, ale uważam, ze nie powinno jednak tak być bo odbije sie to na ludziach niemających dzieci, albo tylko z jednym dzieckiem i beda musieli placic wieksze podatki.. Troche to wkurzajace placic na cudze dzieci

Gość gość
Nienawidzę a wręcz w piątek popłakałam się z nerwów gdy jedna klientka przyszła wypłacić kasę z mopsu łącznie 1000 zł bardzo bachory plus 1200 jakiś zasiłek mopsu. Ta kur/wa dostaje więcej niż ja zapierd/alajaca w banku od 14 lat. Patola. 2200 netto a pazury czarne dzieci w kurtkach z lumpexu. S*******nstwo. Ja mojej córki dniami nie widzę bo musze zasuwac na tych cholernych nierobów

Gość gość
ja nimi gardze tymi bezrobotnymi patolami i nierobami, niech sie ciesza poki moga, nachapia sie troche ale swoje zj****e geny zostawia w p**du bo przeciez nie zainwestuja w ich rozwoj

Gość gość
a co maja powiedziec te bezdzietne pary, ktore czekaja zeby sie dobrze urzadzic by dopiero pomyslec od dziecku? i nie mowie o tych zarabiajacych minimum, gdzie cos od podatku sie potem odpisze i zwrot dostanie, ale o tych frajerach, ktorzy sie uczyli, studiowali, i robia po 10-12h w korpo zarabiajac tak dobrze, ze do podatku na koniec roku musza jeszcze DOPLACAC !!!! bo za 'duzo' zarabiaja?!

Gość gość
Patologia, za te 500+ chla do rana i tak po kilka razy w tygodniu , a dzieci zaniedbane i głodne...

Gość gość
Ja mam 1 dziecko i 17oo zarabiam ,więc jestem za bogata i nie dostałam500+ a patole - nieroby dostają...

Gość gość
Ja biorę kasę z 500+ i chwalę rząd PiS-u :)

Gość gość
Najgorsze jest to, że kiedyś trzeba będzie spłacać te kredyty zaciągnięte na ten cel , a wtedy będą płacić wszyscy - ci co dostają i ci co nie dostają ...

Gość gość
Ja dostaje 500+× 3.Pracuje na 3/4 etatu,mam ok 1100 zł,mąz zarabia ok 2600 zł.Pracujemy całe zycie ,dzieci są kochane i zadbane Mam 40 lat .Za co mnie nienawidzicie? Ps.Nie głosowałam na PIS,i nie zagłosuje.

Gość gość
Nie, bo dla mnie 500 na dziecko to żart . Gorzej z faktem, że państwo zabiera mi 2tys. haraczu i gowno z tego jest, bo pieniądze są fatalnie rozporządzsne. 500+ zrobiło krzywdę kobietom, które zrezygnowały z emerytury i ubezpieczenia. Nie mówiąc już o tym, że wypadają z rynku pracy.

Gość gość
jak wygra platforma to zabiorą te 500 przywrócą wiek 70 lat przywruca ezbekkom emerytury 20 tys

Gość gość
na dzieci wam żal 500zł i dupsko sciska a na tych wypasonych sb-ków co ze swojej emerytury za niszczenie ludzi utrzymują swoje leniwe dzieci i wnuki to wam nie szkoda

Gość gość
Leczcie sie ludzie do cholery. Potem sie głupkowato dziwicie ze tyle osób na raka umiera. Zeżrecie byle co, powiecie byle co, myślicie byle jak.

Gość gość
tego nawet czytać nie warto taka patologia tutaj pisze, a autorka to dno moralne i debilizm razem

Gość gość
taka him krwa jego mac 16 lat jak zaszła w pierwszą ciążę, za chwilę hop natępny bękart. Teraz doi męża z alimentów i jeszcze 500+ dostaje. Piertolone leniwe kuuurwisko, powinna szmata w pracy zapierdalać żeby mieć na miskę dla siebie!!!

Gość gość
Nie mieszkam w Polsce ale mam znajomych i nie gardzę nimi bo biorą 500plus tylko tymi co plują na PiS a łapy po 500 wyciągają .

Gość gość
leniwe kuuurwisko,/// a ty szmato nawet nie chce ci się jebać a zazdrościsz innym że mają dzieci, pierdol się

Gość gość
I to piszą kobiety, matki- co za słownictwo!!? Rynsztok.