Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też odczuwacie nienawiść do ludzi biorących kase z programu 500 plus ?

Polecane posty

Gość gość

nienawidze skur/wysynów, nierobów jeb/anych, pieprzonych dzieciorobów, margines społeczny, plebs śmierdzący

Gość gość
Jestem za.mam takich nierobow sąsiadów .patologia 3 dzieci

Gość gość
P***a nigdy nie pracowała a ma 35 lat.cały czas ciągnie od państwa kasę.

Gość gość
Nienawidzę tego rządu Pis. Obdarowują nie tych co powinni,milionerów, nierobów.Ja za to płacę z moich podatków.Obietnica wyborcza jednym dać inni za to zapłacą.Mam dwoje dzieci, jedno ma 7 lat, drugie 18 lat.Właśnie dowiedziałam się że z podatku ulgi nie odpiszę na dziecko, bo córka pracowała w wakacje.To jest Pisowska pomoc.

Gość gość
To nie przejdzie i bardzo dobrze.wszyscy będą kombinować żeby 500 plus dostać. A w państwowej kasie brak :D jak się z rozmachem zaczęło tak się szybko skończy :D

Gość gość
też czekam aż im się skończy i nie będzie z czego dawać te 500+:D

Gość gość
I dobrze chu"j w mordę patologia.

Gość gość
Przecież to program dla ludzi bogatych i kombinatorów. Koleś zarabia na czarno 5 tys przy remontach zarejestrowany w Urzędzie Pracy, żona na czarno w sklepie 2 tys też ubezpieczenie z UP, dwoje dzieci na które biorą po 500 plus, dodatki mieszkaniowe, zasiłki rodzinne, celowe i im SIĘ NALEŻY.

Gość gość
Dokladnie tak jest bo sama tak robię.mąż pracuje w Niemczech na lewo, ja na lewo w domu pracuje.i kasę 1000zl na dzieci dodatkowo.czemu nie .

Gość gość
Zaglosowalam bo nie wiedzialam ze majac jedno dziecko nie dostane kasy. Pojechalam 100 km oddac glos majac nadzieje ze panstwo mi pomoze. Gowno jaka bieda byla taka jest :(

Gość gość
20.11 zdychaj

Gość gość
tak, bo to niesprawiedliwe, np. renty i emerytury nie są podwyższane a drugiemu kondom pęknie i ma 500 co miesiac, no qrwa mac do czego to jest podobne, powinni to zlikwidowac !!!

Gość gość
Od razu mówię że ne mam dzieci i nie ciągnę kasy od Państwa .Do autora/ ki postu ogarnij się żal ci du**e ściska .

Gość gość
najgorsi idioci to tacy którzy zagłosowali na PIS tylko dlatego żeby 500+ dostać, polacy to debile

Gość gość
Nie martwie sie, niedlugo to sie skonczy a jak jedno skonczy 18 lat to drugie nic nie dostanie . Ja wynajmuje mieszkanie , samotna mama z dzieckiem . Obcokrajowcy dostają mieszkania a ja po obcych cale zycie. Nigdy zadnej pomocy. W szwecji kobieta jest w stanie sie utrzymac z dziecmi a tu :(

Gość gość
Wszyscy poszli na PiS tylko z tego wzgledu bo PiS to obiecał. Proste

Gość gość
Za 500 plus wyremontuje pokój syna i kupię mu plazme na ścianę. Wcześniej nie było mnie stać.

Gość gość
a ludzie bez dzieci muszą zdychać, nie robili dzieci bo nie było ich stać a widać to błąd trzeba było się jebać na potęge za 500+

Gość gość
gość dziś a ludzie bez dzieci muszą zdychać, nie robili dzieci bo nie było ich stać a widać to błąd trzeba było się j**ać na potęge za 500+ x wole zdechnąć przed 60tką niż byc starą babuchą w domu starców pierdziec w fotel i chvj, mam to w d***e

Gość gość
Normalne rodziny np 2+2 ,2+3 gdzie oboje pracuja ale maja maly dochod sami na to 500+ pracuja. W naszym kraju podatki sa tak wysokie ze dobrze ze w koncu panstwo cos nam oddaje. Okradaja nas na kazdym kroku a ewentualne świadczenia rodzinne są śmiesznie niskie. Na zachodzie od dawna są zapomogi rodzinne i jakos nikogo to nie oburza.

Gość gość
gość dziś Normalne rodziny np 2+2 ,2+3 gdzie oboje pracuja ale maja maly dochod sami na to 500+ pracuja. Takie rodziny mają ulgę na dzieci i przez to cały podatek do zwrotu, więc nie pracują na 500+

Gość gość
To sie nazywa ZAWIŚĆ. Jesteś zawistny. Jedno z najpodlejszych uczuc jakie moze miec czlowiek.

Gość gość
To sie nazywa ZAWIŚĆ. Jesteś zawistny. Jedno z najpodlejszych odczuc jakie moze miec czlowiek.

Gość gość
gość dziś 20.11 zdychaj Racja Nie ma sprawiedliwości. Nie dziwcie sie ludziom ktorzy nic nie dostali, to nie uczciwe

Gość gość
Nie martwcie sie, te 500 plus sie skonczy.

Gość gość
gość dziś To sie nazywa ZAWIŚĆ. Jesteś zawistny. Jedno z najpodlejszych odczuc jakie moze miec czlowiek. Postaw sie w jego sytuacji. Kazdy powinien dostac pomoc, kazdy czlowiek. W postaci podwyżek o te 500 zl, kazdy Polak, ojciec i matka . Wtedy bylaby sprawiedliwość.

Gość gość
Nigdy nie korzystalalam z mopsu. Jestem sponsorką.

Gość gość
Chcesz dostac 500 zl, to miej dwoje dzieci. Zobaczysz ze... NIE bylo warto. Wychowanie dzieci duzo kosztuje: pieniedzy, czasu, nerwow.