Gość gość Napisano Sierpień 28, 2016 Stan mojej szafy to : - 5 bluzek z krótkim rękawem -3 pary spodni -4 cienkie swetry z krótkim rękawem - 2 zimowe swetry -2 bluzy - 1 krótkie spodenki No i tyle :/ Moja mama mówi że to wystarczająco . Mieszkam na wsi. Na zakupy jeżdżę sama do miasta autobusem. I nie da mi więcej kasy bo jak ona ma mało ciuchów to znaczy że ja też muszę. Aha i prawie połowa moich ciuchów jest taka że wstyd gdziekolwiek w nich iść. W szkole będę miała piekło jak będę kilka dni w tym samym chodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2016 idz do pracy leniu jeb//any Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pine88 0 Napisano Sierpień 28, 2016 Poszukaj jakiejś pracy na weekendy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2016 Miałam w gimnazjum taka koleżankę co chodziła dzień w dzień w jednej bluzie szarej W TEJ SAMEJ dwa lata (!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2016 Poza tym szukaj wyprzedaży albo tanig sklepów z ciuchami ja często kupuję jakieś fajne katanki za 40zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2016 Jaki masz rozmiar ciuchów może podzielę się z Tobą czymś? Mówię poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wellness0 0 Napisano Wrzesień 21, 2016 Ja kupuje w lumpeksie i mam pełną szafę. I wcale nie widać po mnie, że to ciuchy używane. www.100club.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2016 Też mogę się podzielić, ale skąd jesteś? Ja Toruń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2016 Na tym portalu można fajne ciuszki kupić używane i nowe www.okazjexl.pl nawet za niedużo pieniążków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach