Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lepiej być pierwszą dziewczyną, czy ostatnią

Polecane posty

Gość gość

mam takie pytanie teoretyczne. Wiadomo jak to jest z zazdrością o dawne związki partnerów itd. Jednak czasem nachodzi mnie również myśl, że gdyby wcześniej nie był w innym związku, to zastanawiałby się, jak to jest z inną. I tu pojawia się moje pytanie- co jest lepsze dla dziewczyny? Związek z prawiczkiem, bycie jego pierwszą miłością? Czy może którąś tam z kolei dziewczyną, ale ważne, że ostatnią? Jaki związek może być trwalszy, prowadzić do ślubu?

Gość gość
jak juz pukal którąś tam;)

Gość gość
ileś tam pukał to i ciebie puknie nie wiadomo czy jako ostatnią ani nie wiadomo, czy będzie chciał ślubu

Gość gość
no jak juz zerżnoł ileś tam najlepszy ;)

Gość gość
najlepszy w rżnięciu?

Gość gość
Pierwsza i ostatnia wygrywa. Te w środku odpadają. Realnie ostatnia zostaje.

Gość gość
zawsze marzyłam o romantycznej miłości i o tym, że oboje będziemy dla siebie pierwszymi itd. No ale z drugiej strony wtedy jest obawa o to, że on będzie zastanawiał się, jak to jest z innymi, w dodatku nie ma porównania, więc pozna kiedyś inną i stwierdzi, że lepiej do niego pasuje (jak ktoś nie przekonał się jakie nieraz szuje chodzą po świecie, to nie doceni wg mnie dobrej i wartościowej osoby, jeśli taka trafi mu się od razu)Poza tym wiadomo- facet z doświadczeniem może być lepszy w łóżku. Chyba najlepiej jest, jak facet jest dla kobiety pierwszy, a ona dla niego ostatnią

Gość gość
lepiej hu** wsadzić w ciasto, niż z ku*** wyjść na miasto ciepła szarlotka america pie :)

Gość gość
To nie zalezy od ilosci a od tego czy byl to zwiazek powazny lub niechec do sypiania z kim popadnie. Tak samo prawiczek moze chciec zobaczyc jak to jest z inna lub bedzie wierny tak samo jak ten co juz sypial nawet z 100 kobiet. W koncu kobiet na swiecie sa miliardy. Zastanow sie czy wolalabys byc z mezczyzna (prawiczkiem), ktory seks uznaje tylko z osoba ktora sie kocha i jest sie z nia w zwiazku czy z kims kto po prostu zamoczyl?

Gość gość
ja jestem jego ostatnią, a on moim pierwszym i szczerze mówiąc nie widzę specjalnej różnicy. Wszystko zalezy od podejścia do związku

Gość gość
A przepraszam, a w czym miałabyś widzieć tę różnicę ?

Gość gość
no właśnie nie wiem, najwyraźniej jest jakaś skoro powstają takie pytania jak to w temacie

Gość gość
gość dziś ja jestem jego ostatnią, a on moim pierwszym X Kobiety akurat cenia sobie takich co sypiali z kim popadnie

Nigdy nie chciałam być pierwszą, póki co, jestem ostatnią.

Gość gość
19.06 Nieprawda. Brzydzą się takich.

Gość gość
gość dziś Pogadaj czasem z jakas kobieta. Kazda wychwala doswiadczenie seksualne u mezczyzn a prawiczkow obrazaja. Nawet ten temat ma na celu obrazanie prawiczkow.

Gość gość
19.05 Zgodnie z teorią autorki nie mając żadnego porównania, jak to jest z innymi, zaczniesz się puszczać na prawo i lewo :(

Gość gość
związek to nie są cukierki, nie trzeba próbować innych smaków

Gość gość
Każda sroka swój ogonek chwali. Co mają mówić, jak są z *****czami? Ciekawe, czy te poprzednie miały o *****czach podobne zdanie? Chyba nie, bo by w dopę kopa takiemu nie dały

Gość gość
ach te j***cze

Gość angle
ja zawsze powtarzam, że ostatnią i nie jestem zazdrosna o przeszłość, a w pewnym wieku mężczyzna bez przeszłości jest dla mnie podejrzany (co z nim jest nie tak, że nigdy nie był w dłuższym związku?), oczywiście nie chodzi o sytuację odwrotną, gdy ktoś rozwodzi się bardzo często

Gość gość
angle dziś Autorka tej odpowiedzi wskazuje, ze wg niej jak mezczyzna nie sypia z kim popadnie to musi byc z nim cos nie tak a jak roocha na prawo i lewo to jest normalny i fajny wg niej.

Gość angle
autorka tej wypowiedzi uważa, że ludzie mają naturalną skłonność do łączenia się w pary i potrzeby seksualne, jak ktoś jest całą młodość sam, nigdy nie był w związku (niekoniecznie seksualnym, są ludzie wierzący, którzy zaczynają współżycie po ślubie, znałam takich), nie mieszka na bezludnej wyspie (albo w dziurze zabitej dechami) i nie straszy wyglądem, to rzadko kiedy stanowi nieodkryty diament (choć się zdarza), znacznie częściej ma paskudny charakter albo jeszcze głębsze problemy osobowościowe

Gość gość
angle wczoraj Wymowka by nie wyszlo na jaw, ze pragniecie roochaczy. Dlatego baby maja pretensje, ze nam mezczyznom nie podobaja sie puszczalskie.

Gość angle
zanim się zaczniesz wypowiadać w imieniu całego męskiego rodu popraw gramatykę