Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta z kolorowymi włosami, w glanach i z tatuażami, a obok facet w garniturze

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o takim zestawieniu?

Gość gość
kompletnie nic?

Gość gość
Nic. Zupełnie nic. Ludzie przestańcie się nakrecac i myśleć że już ktoś o Was coś myśli mówi. Ludzie mają własne życia -.-

Gość gość
Dzis takiego typu zestawienia to norma. Dzisiejsze kobiety sa wulgarne, agresywne, naduzywajace alkoholu sa uwazane za normalne a mezczyzni kulturalni, asertywni, niepijacy sa uwazani za niemeskich.

Gość gość
Zaraz, zaraz...ale skąd mowa o byciu wulgarnym czy agresywnym? Skąd ten pomysł?

Gość gość
też myślę, że ludzie powinni mieć własne życia, ale najwyraźniej jeszcze nie jesteśmy na tym etapie :P

Gość gość
No własnie to by było najsensowniejsze wyjaśnienie, ale jak czytam to forum to mam wrażenie, że taka opcja po prostu nie istnieje. Podobnie odwrotnie sytuacja - on w skórach, ona w garsonce.

Gość gość
Nie interesuje się wyglądem innych, bo to nie szata zdobi człowieka.

Gość gość
Jak Cię widzą, tak Cię piszą. A skoro ona wiedziala, ze facet jest po pracy, to mogla ubrac się pod niego, w sukienkę i sandały. W upał chodzic w glanach?? Hahaha!

Gość gość
Nie mówimy o dniu dzisiejszym, sama mam glany ale w upały w nich nie chodzę. No i czemu mam ubierać się "pod" faceta?

Gość gość
Skoro facet jest w garniturze, bo najprawdopodobniej wyszedł z pracy, to pod faceta. Gdyby oboje umówili się na wieczór, to w zależności od tego, co będą robili, tak się ubiorą. Jesli idą do pubu, klubu, to swobodnie, jesli do teatru, filharmonii to klasycznie. W układzie kobieta w gminach a facet w garniturze, to oboje mogą iść..do parku, bo pasują do siebie wizerunkowo jak pies do jeża.

Gość gość
Kobieta w glanach. .

Gość gość
Nie widze powodu żeby pasować do kogoś wizerunkowo. Parę razy tak wyglądaliśmy z moim narzeczonym i przez myśl mi nie przeszło żeby dostosowywać się do niego strojem.

Gość gość
Noo...ja np kiedyś byłam gotką.I były epizody z facetami nie w moim klimacie i to szybko się z mojej inicjatywy rozpadało.A teraz 5 lat jestem ze starym metalem i jest luz.Bo nie wyobrażam sobie np być z kimś kto dicho dicho słucha i ubiera gajerek czy dres z paskami a nie chciałabym też narzucać takiej osobie mojego stylu.To by się gryzło.Nie przeszło by to.Ale pogadam z każdym.

Gość gość
Jak to ktoś pisał - nie każdy kto nosi garnitur ubiera się tak na co dzień. Mój facet nie cierpi garniturów, ale czasem musi założyć na spotkanie z klientem i wtedy właśnie tworzymy taką śmieszną parę :)

Gość gość
straszny brak tolerancji w naszym kraju, skoro oni dobrze się ze sobą czują to dla mnie mogą chodzić ubrani nawet w listki figowe, co komu do tego

Gość gość
nie podoba mi się też to podejście, że to kobieta musi się dostosować

Gość gość
to fakt, w naszej kulturze kobieta figuruje jako ta uległa i robiąca wszystko pod faceta, niestety z pokolenia na pokolenie można to zaobserwować, widać ile matek jest toksycznych

Gość gość
w takim razie ojców też, nie tylko matek. W końcu przykład idzie z obu stron. Ile z nas słyszało, że żona jest wizytówką swojego męża?

Gość gość
A co ma tolerancja do tego i pitolenie o kulturze w naszym kraju? Zakłada się ubiór stosownie do okoliczności. To kwestia klasy i wiedzy, co, gdzie się zakłada. Chyba , że ta co ma glany, nie ma innych butów ani ciuchów.

Gość gość
w tej sytuacji nie wiesz jaka jest okazja więc cokolwiek zakładasz pewnie się mylisz :P Kiedyś czekałam na narzeczonego jak poszedł na rozmowę kwalifikacyjną. Był w eleganckim garniturze, pod krawatem, a ja w wielkich butach, dziurawych jeansach i przerabianej koszulce, w mocnym makijażu i z tego co pamiętam miałam miałam wtedy różowe włosy. Wyglądaliśmy jak z dwoch różnych światów, ale żadne z nas nie było ubrane niestosownie do okazji.