Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

warszawa to najgorsza chvjnia to dziura bród smród karaluchy w porównaniu do

Polecane posty

Gość gość
przecież ten pacan nawet nie wie co to znaczy miejskie życie. Życie nocne ogranicza się w tej dziurze do możliwości zjedzenia kebaba i dwóch dyskotek na krzyż grających disco polo gdzie można sztachetą przez łeb dostać W dużym mieście możesz lokale zmieniać przez całą noc, co chwilę, i nocy ci zabraknie. Możesz spróbować kuchni z każdego zakątka świata. Możesz zakosztować kultury wysokiej itd. itp. Namysłów to dziura i pogódź się z tym. I tak są setki mniejszczych czy brzydszych miejscowości i one TEŻ są dziurami. Tak jak ten twój piździsłów. A te twoje fabryki właśnie dobitniej świadczą o tym, że to dziura. Bo w dziurach się montownie lokuje ze względu na łatwo dostępną, niewykwalifikowaną siłę roboczą

Gość gość
Ale jesteś głupi w Namysłowie jest mnóstwo fajnych dyskotek nie dwie nie trzy tylko więcej tak samo fajne jak w dużych miastach ps i nikt tam nie gra disco polo ps ja disco polo nie słucham nie słuchałem i tego badziewia nie słuchałem ja nie jestem osobą chodząca na dyskoteki nawet gdybym mieszkał w warszawie nowym Jorku czy Londynie też bym nie chodził ps DISCO POLO TO W WARSZAFFCE NAJWIĘCEJ SŁUCHAJĄ JAK WYTŁUMACZYSZ FAKT ŻE JAK NA SYLWESTRA NA POLSACIE LECIAŁA ONA TAŃCZY DLA MNIE TO CAŁA WARSZAFFKA SIĘ ZACHWYCAŁA ALE MI SIE ŚMIAĆ CHCIAŁO

Gość gość
PS w Namysłowie w tych zakładach pracy większość pracowników to ludzie z Ukrainy i Rosji bo w Namysłowie jest pełno Ukraińców i oni tam pracują nie Polacy Polacy są mniejszością w tych zakładach durniu :-o

Gość gość
ty zaprawdę jesteś upośledzony :o idealnie do ciebie pasuje powiedzenie: pluj świni w oczy to ci powie, że deszcz pada żegnam; szkoda mi czasu na dyskusję z głupkiem 🖐️

Gość gość
Głupkiem to jesteś ty i właśnie to twoim chamstwem udowodniłeś zakompleksiony idioto bo do tego co Napisałem się nie odniesiesz ps co ty myślisz że nigdy nie jeździłem tramwajem co myślisz że nigdy w zoo ogrodzie zoologicznym botanicznym japońskim nie byłem? Tak sie składa że byłem ps w kinie mnóstwo razy byłem w operetce teatrze muzycznym w parku rozrywki i zwykłym teatrze na lotnisku też byłem byłem w hali stulecia ja również po całej Polsce jeżdżę i widzę ps mam dostęp do mediów prasy Internetu wszystko wiem i widzę ps największą wiochę to wy z warszaffki :-o robicie zwłaszcza na wczasach bo drzecie mordy chamsko sie odzywacie wszędzie śmiecicie i uważacie się za nie wiadomo kogo ps głupkiem to jesteś ty i to twoimi wpisami udowodniłeś

Gość gość
I co myślisz że nie byłem w panoramie racławickiej myślisz że w skansenie muzeum i innych rzeczach nie byłem byłem a w Zakopanem to ja wiele szczytów w tym nosal Gubałówkę Kasprowy wierch giewont na nogach własnymi siłami zdobyłem a ty?

Gość gość
No odnieś się

Gość gość
G. Od homocwela to ty jesteś głupkiem :D

Gość gość
No poczytaj te komentarze powyżej gościu od homocwela że ty jesteś głupkiem :P i że to wy wiochę robicie no poczytaj :P

Gość gość
No poczytaj i odpisz c***u bo beeeeeede tu tak długo aż mi nie odpiszesz