Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościóweczka z miasteczka

Wasz pierwszy raz

Polecane posty

Gość gościóweczka z miasteczka

Temat zapewne już kiedyś pojawił się na forum, ale chciałabym Was drodzy kafeterianie zapytać, jak on wyglądał. Szczególnie piszę do dziewczyn, by podzieliły się swoimi doświadczeniami odnośńie pierszego razu (czy bolało, czy facet miał trudności z włożeniem penisa). Jednak mile również widziane wypowiedzi od męskiego grona :) podzielicie się z niedoświadczoną koleżanką (nie, nie jestem nastolatką, ani ryczącą trzydziestką). Z góry dziękuję! ;)

jestem dziewczyna, poluzowalam szpary mojemu chlopakowi on chcial sobie tylko porvchac a ja go kochalam, pozniej mnie zostawil, a ja wierzylam, ze to prawdziwa milosc.

Gość gośgościóweczka z miasteczka
hm, niestety takich facetów coraz więcej

Gość gośćióweczka z miasteczka
nikt się nie wypowie?

Gość gość
ja mialam swoj pierwszy raz w wieku 29 lat. nic nie bolalo, nie bylo krwi. pewnie moja błonke szlag trafił juz duzo wczesniej ;)

Gość gość
W kwietniu (oczywiście nie tego roku) zerwałam z chłopakiem, w czerwcu skończyłam 18 lat i pojechałam do uk na tz. prace sezonową żeby sobie zarobić przed ostatnią klasą liceum. Teraz wiem że to głupie ale chciałam stracić już dziewictwo, nie dlatego że to "obciach" tylko po prostu miałam na seks. Poszłam z znajomymi do klubu, tam poznałam o 3 lata starszego Anglika, pojechaliśmy do niego i sie zaczęło. Wkładanie penisa tak bolało że myślałam że tam zaraz zejde, jak był w środku to było całkiem okej ale ciągle miałam uczucie jakby chciało mi sie sikać w dodatku napieral mi na prawy jajnik bolało jak cholera więc sie tylko modliłam żeby to sie w końcu skończyło :D

Gość gośćioweczka z miasteczka
może to głupie pytanie, ale błona znajduje się tuz przy wejsciu do pochwy, czy troche głębiej? :P

Gość gość
Zobacz sobie w Google gdzie jest błona,a tak ogólnie pierwszy raz nie boli jak współżyjesz z facetem któremu ufasz,kochasz i doskonale czujesz się w jego towarzystwie...