Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy czujecie wsparcie od waszych partnerek?

Polecane posty

Gość gość

Byłem a może jeszcze jestem w 2 związkach. Niestety przez cały czas czułem się tak ze to ja zabiegam o partnerkę i staram się o nią a ona nic mało od siebie daje. Nie czułem od żadnej wsparcia i zrozumienia tylko "zajmij się mna". Mam trudne studia i to jeszcze swą kierunki i ta druga wiecznie sugerowała ze albo studia albo ona. Jak jest z tym u was?

Gość gość
U mnie było wręcz odwrotnie - związałam się z osobą, która miała kiedyś bardzo nieciekawe życie. Zrozumiałam to, wspierałam go w domu, pomagałam w nauce, pisałam bardzo wiele rzeczy, nie naciskałam na nic, gdy był zmęczony. Uwielbiałam pomagać mu w obowiązkach domowych - sprzątaniu, gotowaniu. On jednak wolał mnie oszukiwać, a teraz jest już za późno na powrót. Co to za związek, gdy już nie ufasz drugiej stronie?

Gość gość
Ja byłem w 4 związkach i o ile przez pierwsze 3-4 miesiące dziewczyny zrobiłyby dla mnie dosłownie wszytko, to po tym czasie sytuacja zmieniała się o 180 stopni i zaczynał się koncert życzeń... bo ja bym chciała to, bo ja bym chciała tamto, zero spokoju, ciągłe zabieganie i udowadnianie, aż dawałem sobie spokój. Od prawie dwóch lat jestem sam i jestem wreszcie szczęśliwy :)

Gość gość
gość dziś Byłem a może jeszcze jestem w 2 związkach. Niestety przez cały czas czułem się tak ze to ja zabiegam o partnerkę i staram się o nią a ona nic mało od siebie daje X Autorze tak wygladaja zwiazki z kobietami. Mezczyzna zawsze daje wiecej

Gość gość
Ciągle skacze błagam i jej coś udowadniam i jest źle bo nie tak. Przyniosę kwiaty to dobrze ale szkoda że dziś znowu ich nie masz, nie potrafisz zadbać i kobietę... kupiłem jej pierścionek na święta a ona mi bokserki. Czuje się beznadziejnie bo ostatni miesiąc bardzo się starałem a ona na to "no co takiego zrobiłeś?".

Gość gość
Jestem kobietą. I mimo, że mój były już chlopak stracił 3 razy pracę, to nigdy nie robiłam mu wyrzutów, mówilam, ze nic sie nie stalo, ze sobie poradzimy. Kiedy nie mogl znalezc pracy przez dluzszy czas i mielismy problemy to poszlam do pierwszej lepszej pracy (mimo, ze mialam duzo nauki na studiach), ta praca byla tak beznadziejna, ale robilam to dla nas. A na koniec uderzyl mnie i dowiedzialam sie, ze wymagalam od niego za duzo i czul sie sam ze wszystkim ... Wiec jaki to ma sens..

Gość gość
Poprosiłem moja dziewczyne o to żeby podjchała do mnie tramwajem (7minu) na uczelnie żeby ze mną posiedzieć tam jak mam okienko. Powiedziała ze co ona tam będzie robić i gdzie idziemy? Mówię że mam tylko godzinę i uczę się do koła ale chciałbym ją zobaczyć a ona na to ze nie będzie tyle jeździć bo musi się ubrać i umalowac a to zajmuje czas. Wiele razy tak było. Nie została na weekend w mieście tylko wraca do domu bo będzie się nudzić.

Gość gość
Albo wybieracie egoistlicowa chcecie tylko wybzykac albo sami jesteście egoistami. W dobrym związku ludzie się wspierają nawzajem.

Gość gość
W związku zawsze którejś stronie będzie zależeć bardziej i to ona ma najczęściej przesrane i musi spełniać życzenia. Bardzo rzadko zdarza się aby obu stronom zależało równie mocno.