Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KLAPSY, KLAPSY, KLAPSY!!!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny! Czy Wasi Panowie dają Wam klapsy? Jak to u Was wygląda? Jest za "karę" za coś, typowo za nic dla frajdy? Kiedy? Ogólnie czy tylko podczas seksu? Na gołą pupę czy przez ubranie? Wypowiedzi i zdanie Panów również mile widziane! Lubicie sprawiać małe lanie swoim partnerkom?

Gość gość
ja dostaje lanie od męza jak się spóźnie z obiadem, wtedy muszę ściągnać spodnie a on przekąłda mnie przez kolano i leje paskiem skórzanym aż na podłodze nie pojawia się pierwsze łzy - w tym czasie nie moge krzyczeć ani nic mówić.

Gość gość
Myślałam o czymś milszym niż lanie za brak obiadu do łez ;)

Gość gość

znalazłem taki ciekawy temacik - niewinne klapsiki, mocniejsze klapsiki, klapsy aż do bólu.

Kiedyś byłem na wakacjach z kolegą w domu jego dziadków. W żartobliwych rozmowach, jak to starsi o wyższości starych czasów wspomnieli o systemach kar cielesnych. Że teraz młodzież sobie na wszystko pozwala bo nie są wdrożeni do rygorów. Zastrzegli że właściwie oni to znają raczej z opowiadań ale dawniej w ich rodzinie były rygorystyczne zasady karania. Kara zawsze była wymierzana wieczorem, w obecności wszystkich dzieci. Cel był jasny - oprócz bólu miało być też upokorzenie a dla innych ostrzeżenie co ich może spotkać. Wcześniej były rozmowy wychowawcze z rodzicami, sam na sam, a wymierzenie kary odbywało się w obszernej kuchni, delikwent (lub delikwentka) musiał sam na środku rozebrać się ze wszystkiego, stanąć nago przed rodziną, powiedzieć za co dostaje karę, przeprosić i odpowiednio się zobowiązać po czym pochylić się na stół i wystawić co trzeba. Wtedy dostawał kilka pasów - od 3 do 10. Jeszcze raz przodem do wszystkich powtórzyć za co było i zobowiązanie i dpoiero mógł się ubrać. Nie było wyjątków i różnicy, czy chłopak czy dziewczyna, maluch czy dorastający/ dorastająca. Wstyd miał być dodatkowym silnym elementem dyscyplinującym. Przy okazji dorastający chłopcy i dziewczęta mieliokazję zapoznać się z wyglądem płci przeciwnej.

No i myślę sobie że nowe czasy spowodowały, że ciekawe doświadczenia z dzieciństwa mnie ominęły.