Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola_nie_gra_w_lola

Jestem w szoku! To jest chore, co się dzieje tu i wszędzie!!

Polecane posty

Gość Lola_nie_gra_w_lola

Wszędzie tematy: mąż mnie zdradza, oszukuje. Jaki jest koszt prostytutek. Gdzie wynajmę dobrego detektywa. Nastoletnia ciąża. Teściowa ruinuje moje małżeństwo. Wpadłam z 50latkiem. Czy mogę być w ciąży? Co z wami ludzie? Od dobrobytu w doopach się poprzewracalo? Świat schodzi na psy? Od czego to zależy, internet, TV? Nuda?

Gość gość
ludzie po prostu z tej głupoty nie wiedzą co mają że sobą zrobić. Oglądają telewizję i chcą dokładnie tego co tam jest pokazane. Nieważne czy to szczęśliwe małżeństwo czy rozwód czy nastoletnia ciąża...nasladuje wszystko co jest na topie

Gość gość
Mnie to już przez tych wszystkich ludzi to nawet żyć się nie chcę. Patologia, nic więcej.

Gość gość
mnie ci głupi ludzie nie obchodzą, szkoda tylko, że wszędzie ich pełno. Marzę o tym, żeby jakaś wojna albo zaraza ich wytłukła, tych debili

Gość Edziaaaaaaaa
Jesteś Mesiem??????

Gość gość
Autorko nienormalna to ty jestes. Ci ludzie pisza bo chca sie wygadac (pomijam tematy zalozone dla zartu). Problemy wszyscy mieli od dawien dawna tylko ze nie bylo internetu. Teraz kazdy moze napisac i wiele osob w ten sposob stara sie poradzic sobie z problemami. Dawniej dusili to w sobie a teraz moga poprostu napisac na forum, anonimowo. Myslalam ze to jest oczywiste ale widac nie. Zreszta jak cie to wkurza to po co czytasz.