Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żadna nie weźmie niskiego i wątłego faceta

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo że największy target ma facet o normalnej wadze ale umięśniony, potem taki który jest napakowany lub typ grubego misia. Ostatecznie może być nawet chudy jeśli ma przynajmniej 190 cm. Kobieta instynktownie chce dużego faceta a w jakiej formie to już kwestia jej gustów. Niestety ja przy wzroście 174 ważę 60 kg i jestem typem ektomorfika więc trudno przybrać mi na wadze. U koleżanek nawet tych drobniejszych ode mnie na mój widok zamiast pożądania włącza się instynkt macierzyński. Tacy jak ja mają Przekichane :(

Ile kobiet, tylko gustów. ;) Zmień podejście, a kogoś poznasz. PS. Porozmawiaj o tym z kurwą z odlotów. To są dobre, dorabiające na boku psychoterapeutki. :classic_cool:

Gość gość
Myślę, że przesadzasz :) Mój brat ma 176 cm i nie należy do pulchnych facetów, jest szczupły, a rok temu w czerwcu bawiłam się na jego weselu ;) I w sumie znam niejeden taki przypadek :) Także głowa do góry :)

Gość gość
Ja też jestem ektomorfikiem i jestem jeszcze niższy od ciebie(170) a obecnie ważę 65 kg. Kup sobie gainera do treningu i zawsze przed i po treningu go pij. Tylko ważne ,żeby zawartość węglowodanów była 3 razy większa niż białka. Dziewczyny może nie mam ale przynajmniej się dobrze ze sobą czuję.

Gość gość
to prawda autorze takie odpady biorą zdesperowane których wysocy i postawni nie chcieli

Gość gość
Oh, szkoda mi cie chłopczyku... bym Cie przytuliła do cycusia jak mamusia dzidziusia

Gość gość
Weźcie go nie dobijajcie to jest najgorsze co może być dla faceta bo nie ma na to wpływu. Jak kolega wyżej napisał idź na siłkę zacznij jeść nadprogramowo a będzie dobrze.

Gość gość164
A co mam ja powiedziec majac tulko 164 cm, no moze waze troszeczke wiecej bo okolo 64 +- 1,5 kg waga mi sie wacha.

Gość gość
Jam mam 185 i 82 kg a czuję się czasem mały przy niższych ale napakowanych facetach. Ułóż sobie dietę i pakuj a na pewno jakaś filigranowa dziewczyna będzie w tobie zakochana. Wcale nie jest tak że duży facet jest ok. Jak kiedyś podbiłem do ślicznej niskiej blondyneczki to ta dała kosza bo stwierdziła że nie lubi zbyt wysokich. Masz trudniej to prawda, ale jak popracujesz nad sobą to dasz radę, powodzenia:)

Gość gość
A na wysportowanego kurdupla 170 cm z 43 cm w bicepsie to myslisz ze jakaś laska chociaz splunie? 🖐️