Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkwkw

Staje mi na widok matki.

Polecane posty

Gość wkwkw

To nie jest żadne prowo, mam poważny problem, strasznie podnieca mnie moja mama, czasem sobie wyobrażam jak robie jej minete albo ona mi obciąga to mam aż drgawki, często jak sobie wale to myślę o niej, wiem że to chore co robić :(

Gość gość
Trochę chore? Jesteś zboczencem, tak samo jak pedofil któremu staje na widok małego chłopca, masz wypaczona psychikę i powinienes iść do psychiatry bo to nie jest normalne

Gość gość
To obrzydliwe

Gość gość
A jaki problem, bzyknij matke może będziecie mieć małego dzidziusia i będzie wielka szczęśliwa rodzinką :)

Gość czytelnik lewicowej GW
To normalne.

Gość gość
No cóż lepsze to niż pociąg płciowy do dzieci.

Gość gość
Koncentruj sie na innych kobietach. O matce nie mysl, nie patrz, itd. Jesli sobie z tym nie poradzisz to idz do lekarza, bo to zboczenie.

Wiesz co to nie jest normalne...każdy człowiek np wobec rodziców, rodzeństwa ma tzw barierę że ich ani rusz... powinienes po prostu postawic sobie bariere i nie walic konia jak ty to piszesz...a jesli juz to myslec o innej kobiecie. i serio rozejrzyj sie za inna kobieta...chłopie to twoja matka...i w ostatecznosci idź do psychologa - bo po co ty sie masz meczyc z tym wsyzstkim - moze przez to sobie zycia nie ułozysz jak nic z tym nie zrobisz.