Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drukarka dziwnie drukuje

Polecane posty

Gość gość

Chciałam coś dzisiaj wydrukować ale drukarka nie widzi koloru, troche na niej nie drukowąłam czy to możliwe że zaschły dysze?? Ostatnio wymieniałam tusze i kupiam jakies najtańśze zamienniki, czy to możliwe że to ich wina?

Gość gość
pewnie tusz zasechł, to może byc wina zamienników bo często te mocno tanie sa kiepskiej jakości, jak uda ci sie odczyścić dyszę to lepiej wywal te zamienniki i kup jakies markowe np. Actis, active jet, ja na nich drukuje i nie mam zastrzezeń

Gość ilona898
Wszystko możliwe, też tak często miałam. Odkąd mam drukarkę Epson z systemem ITS na szczęście nie mam takiego problemu. Nie zasycha tusz, nie kupuje tonerów drogich, tylko dolewam do zbiorniczka z buteleczki 70 ml za około 30zł i po kłopocie. A drukuje dużo i tanio. Dodatkowo teraz mają promocję http://www.epson.pl/zwrot , więc jak byś chciał kupić taką to polecam model L365

Gość zemoson
A ja mam pytanie o zamienniki ze strony https://dobretonery.pl/ sądzicie, że warto z nich korzystać? Mam już dosyć wydawania kroci na oryginalne tusze poczytałem trochę o tym i sporo osób chwali, ale ja wolę się szerszego grona zapytać, pomożecie?

Gość kazik45
mysle ze to kwestia odpowiednich tonerow, jak chcesz troche przyoszczedzic na tonerze bierz zamiennikow z zaufanych sklepow jak dobretonery.pl, sprawdzone info

Gość Bonzoo
pewnie zle dobrane zamienniki, tonery do drukarki.. od dawna zamawiam na dobretonery.pl ze szczegolowym opisem kazdego zamiennika i nigdy nie mialem problemu, mozliwe ze uszkodziles zlym doborem tonera