Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciazy i tesciowa doprowadzila mnie do placzu a mam prawdopodobnie zagro

Polecane posty

Gość gość

zagrozona ciaze. Nietstety musimy z nia mieszkac w 7 osob w 3 pokojach, ja z moim synem z pierwszego zwiazki i moj partner, ona z mezem i dwaj bracia meza. Wczoraj rozmnawialam prez telefon stacjonarny z moja mama i mowilam jej ze tu jest mieszkac fatalnie i ze nie wyobrazam sobie tego na dluzsza mete. Ona sie temu przysluchiwala i wprarowala potem to mojego pokoju i powiedziala ze jak mi sie tak nie podoba to moge sie wynosci a potem rzucila mi na kolana rachunki telefoniczne ze powinnam to zaplacic az sie poplaklam. Mama moja mowi ze to nie kobieta a suka.

Gość gość
7 osób w 3 pokojach.. Grozi wojną ;-) a tak na serio to chyba lepiej wynajmować. Jak urodzi się noworodwk to już w ogóle będzie piekło. Dla każdego domownika - nie tylko dla Ciebie. Lepiej sie wyprowadź. Serio lepiej Tobie będzie.

Gość gość
prowo 0/10

Gość gość
Ahahaha dobre :D

Gość gość
7 osob na 3 pokojach i nadal sie mnozycie? patola. a tesciowa ma racje- mieszkasz to tez placisz.

Gość gość
Wiem, że to prowo, ale najgorsze jest to, że ja znam ludzi, którzy tak żyją ;( 3 pokoje, w jednym matka, w drugim dwóch młodszych nastoletnich synów, w trzecim dorosła córka z "narzeczonym" i dwójką dzieci (2 i 4 lata).

Gość gość
tysiace ludzi ze starszego pokolenia tak( 7os/3 pok i gorzej) sie wychowalo, są wyksztalceni, normalni , zadowoleni z zycia, wiec bez przesady

Gość gość
Ja naliczyłam, ze jest was ram ośmioro: Ty Twój syn z poprzednim partnerem Partner Maź 2 braci męża Teściowa Teść

Gość gość
Jasne, bo przecież jak każdy ma minimum prywatności w domu, to jest nieszczęśliwy i niewykształcony. Kiedyś ludzie prali na tarze i żyli, ale to nie znaczy, że to było lepsze niż to co jest teraz.

Gość gość
Na dłuższą metę nie da się tak mieszkać. A często tak jest, bo młodych nie stać na własne mieszkanie. Trzeba odkładać każdy grosz na własny kąt i jak najszybciej jak się tylko da wyprowadzić, bo ciężko tak mieszkać na kupie w dzisiejszych czasach, choć dawniej to było normalne.

Gość gość
Nie mozemy sie wyprowadzi. Pracuje tylko moj partner zarabia 2100 do reki a ja jestem w ciazy i nie moge .Do tego to mieszkanie ma przejsc na mojgo partnera wiec nie widze pwoodu abysmy sie wyprowadzili to jego bracia i rodzice powinni opuiscic to mieszkanie

Gość Łowcaprowokacji
1/10

Gość gość
Autorko jesteś patologiczną zdzirą teściowa powinna cię wyrzucić z domu

Gość gość
Autorko ale dowaliłaś do pieca ha ha ha ha