Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnomaSSka

Co mogę zrobić? Pomocy!

Polecane posty

Gość AnomaSSka

Pewnie nie jedna z was chciała by być bardzo piękną i seksowną dziewczyną. Ja jestem taka. Wszyscy mówią że jestem najladniejszą dziewczyną ze szkoły jak i osiedla z powodu jedrnych piersi i tyłka, pięknej cery, budowy ciała, twarzy i innych rzeczy.. Dzisiaj wam przedstawię że bycie ładną nie jest takie fajne. A więc dlaczego? Ponieważ: -Każdy chłopak ci się podlizuje, a to naprawdę bardzo wkurza. -Dziewczyny są zazdrosne i obgadują ciebie, nie zadają się z tobą. Właśnie dlatego :( Teraz nie mam z kim się kolegować. Ani z chłopakami, ani z dziewczynami. Co mogę zrobić? Wpadłam na pomysł żeby ubrać się brzydko, nie myć się, nie robić sobie makijarzy itp, przykleić sztuczne włosy do pach i pochwy, zakładać ciasne staniki i dresy, ale czy da się to zrobić w prościejszy sposób? Tak żebym nie wyglądała brzydziej tylko jakiś inny sposób. Czekam na wasze odpowiedzi :P

Gość gość
Tez masz problemy. Jakbys byla interesujaca to by i tak się zadawali a z takim narcyzem jak ty wiadomo ze się nie chce przebywac.