Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupujecie pull upy czy szkoda wam kasy i używacie wieokrotnie zwyklych pieluch?

Polecane posty

Gość gość

Rozpinając te rzepy po kilka razy dziennie sadzając na nocnik albo sedes

Gość gość
Ze co? Używam pampersow, jak pielucha jest zuzyta, to ja wyrzucam i zakładam nową

Gość gość
Podnoszę! Może bardziej kumaci się wypowiedzą

Gość gość
Nikt nie ma nocnikowanych dzieci?

Gość gość
Aż sobie wygooglowałam- rozumiem że te pull upy to pieluchy typu majteczki, tylko wciągane, tak? Nie używałam, używałam zwykłych na rzepy, a kiedy uczyłam korzystania z muszli czy nocnika to pieluchy poszły w odstawkę, po dwóch tygodniach już było bez wpadek.Nie było więc sytuacji że kilkukrotnie jedną pieluchę zdejmuję i wkładam.

Gość gość
A nie przeszkadzało ci ciągłe rozpinanie i zapinanie rzepów? Bo przecież nie przeszliście na pewno od razu na majtki, bo byś miała zasikaną chałupę.

Gość gość
Od razu majtki i sadzanie wielokrotne na nocnik.

Gość gość
No ale wpadki ci się musiały regularnie zdarzać mimo sadzania. Ja nie mogę sobie na to pozwolić (drewniane podłogi)

Gość gość
moj syn zaczął robić na nocnik w wieku 2,5 roku. stać mnie było na pieluchy i nie uczyłam dziecka na siłę. jak był gotowy to nauka zajęła nam DWA DNI. I nie było ani jednej wpadki.

Gość gość
Ja nie miałam ani jednej wpadki. Czekałam aż syn będzie gotowy, zaczął wstrzymywać mając jeszcze pieluchę. Zdjęłam ją i syn robi tylko na nocnik.

Gość gość
To ja wyżej pisałam- tak, od razu majtki. Mam drewniane parkiety- akurat świeżo lakierowane, szpary uszczelnione, bez dywanów, kanapy wtedy nie było, fotele zamknęłam, na łóżka nie wchodził. Wołał od razu jak się posikał więc zmywałam na bieżąco. Po dwóch dniach w gacie już tylko popuszczał- tak że miał głównie ubranie tylko mokre, i biegł kończyć na muszlę, po następnych kilku już biegł od razu. I tak było najlepiej, jakby nie czuł mokrych majtek to by nie kojarzył że sikanie w nie to coś nie tak.