Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu mnie zostawił

Polecane posty

Gość gość

Ja nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak, czy trafiłam na świra. Byłam w związku z moim kolegą z klasy, po pół roku mnie rzucił, bo stwierdził, że jakoś już tego nie czuję, przez niego się załamałam i skończyłam u psychologa, a on stwierdził, że się możemy spotkać na seks. Nie zgodziłam się, potem nie miałam z nim kontaktu przez kilka miesięcy aż tu nagle do mnie napisał, że chce spróbować jeszcze raz, a ja na początku mu nie wierzyłam, potem dałam mu szansę, bo przysięgłe mi, że się zmieni i znajdzie dla mnie czas, na początku było ok potem nie miał oczywiście czasu dla mnie, kłóciliśmy się, potem on wyjechał do kuzynki na kilka dni i dwa dni temu mi napisał, że pierdoli ten związek, bo jest niestabilny emocjonalnie, ja sie wkurzyłam i zaczęłam go wyzywać od najgorszych, ale potem przeprosiłam, stwierdził, że nie ma ochoty na związek ale znowu możemy spotykać się na seks bo to może się przerodzić ponownie w związek, a ja mu odmówiłam i powiedziałam że chcę stałości to on się wtedy pożegnał tak definitywnie i teraz się na mnie patrzy w klasie a ja się próbuję znowu nie załamać

Gość gość
gimnazjaliści :P

Gość gość
Ma chcicę to się do ciebie łasi, tak trudno to zrozumieć? Najwidoczniej fajna jesteś do bzykania, ale do związku już się nie nadajesz.

Gość gość
Jesteśmy w klasie maturalnej, a on się zachowuje jakby był w gimnazjum...

Gość gość
to poczatek dopiera poczekaj na desert

Gość gość
wrócił na seks nie martw się niebawem znów się odezwie

Gość gość
zadnego sexu nie zamierza

Gość gość
Weź go olej :/ jeszcze parę takich spotkań i zrobi ci dzieciaka.. Poszukaj sobie faceta który się w tobie zakocha ,będzie cię szanował a ten traktuje cię jak łatwą panienkę do bzykania..wykorzystuje twoje uczucie do niego i wie, że mu ulegniesz... Weź bądź twarda laska! I się szanuj!

Gość gość
Weź bądź twarda laska! I się szanuj! x hehehe "szanuj się" do kobiety? :P

Gość gość
Szanuję się, nie zgodziłam się na jego propozycje ani razu.