Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój syn ma dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość
Ja rozmawiałam z córką, a on z synem. Nie mówi nam nic o swoich milosciach itp. Dzisiaj cały dzień byl markotny, siedział przed komputerem, a jeszcze w piątek szczęśliwy nawer przy obiedzie z telefonem.

Gość gość
pamiętaj 17 latek według tych wypowiedzi ma prawo się pieprzyć, ale już jak będzie dziecko to 17 latek nie ma prawa utrzymywać swojego dziecka, no bo jak, za młody, wtedy to twoim obowiązkiem będzie utrzymywanie 17 latka i wnuka. Także w naszym kraju to niedługo w wieku 10 lat będą się pieprzyć ale nie utrzymywać i pracować na swoje dzieci. Oto do czego doprowadziły nasz kraj pieprzone pisowce

Gość gość
Ma prawo , nie ma prawa . Tu nie o to chodzi. Nastolatek nie myśli o odmawianiu różańca z dziewczyną. Tak było ,jest i będzie. Z dziećmi trzeba rozmawiać na każdy temat , nawet na te najtrudniejsze. Ja wychowując dziedzi zawsze miałam na pierwszym miejscu to , aby były szczere. Nigdy nie olewałam i nie wyśmiewałam nawet najmniej istotnych rzeczy. Pamiętajmy że problemy naszych dzieci , wydają nam się śmieszne lub uważamy je za błachostkę , a w ich mniemaniu są do nieprzeskoczenia. Jeśli mój syn był właśnie " niewyraźny " ,smutny , lub nadzwyczaj zadowolony ,zawsze z nim o tym rozmawiałam i robię to nadal. Nie ma u nas w domu tematów tabu.

Gość gość
Autorko,nie myśl za dużo bo szkoda twojego zdrowia i czasu,jaką dzisiaj nie spotka na swojej drodze od razu mu nogi rozłoży. Zero szacunku dla swojego ciała.Dzisiejsze dziewuchy to rozpuszczone samice,seks traktują jak sport i zanim wyjdzie za mąz za jelenia to ma na koncie kilku a moze kilkunastu. Rozmawiaj z chłopakiem by nie traktował je poważnie a jedynie jak towar Romeo

Gość gość
No tak, dziewczyny to dziwki.tylko ciekawe, kto z nimi sypia, skoro wszyscy chlopcy tacy porzadni?

Gość gość
Twój syn się zakochał, a ty od razu, że babcią nie chcesz zostać :O Tylko przypadkiem nie wypal tak do niego przy pierwszej okazji... Zapytaj, jaka ona jest, co lubi, co mu się w niej podoba. Powiedz, że bardzo chciałabyś ją poznać. Rozmowa o seksie i antykoncepcji jest ok i potrzebna, ale nie możesz go atakować tekstami typu "tylko mi tam dzieciaka nie zmajstrujcie, bo ja chować nie będę" :O Syn z miejsca poczuje się upokorzony i atakowany, jakby zrobił coś złego. Okaż szacunek dla jego uczuć, życzliwość, zainteresowanie...

Gość gość
dziś A gdzie doczytałaś że to d****i? bo ja nie. Chłopcy owszem sypiają z dziewczynami ale przecież siła je do łózka nie ciągną więc z tą porządnością to one mają na bakier.Jest podaż to jest też popyt:)

Gość gość
"""Okaż szacunek dla jego uczuć, życzliwość, zainteresowanie... """" xxxxxxx Syn ma dopiero 17 lat,zapamiętaj że musisz okazywać ten szacunek do jego uczuć nawet jeśli przerzuci kilka takich miłości. ha ha ha Słuchaj głupich rad postrzelonych panienek to wyjedziesz jak Zabłocki na mydle. Trzymaj dystans ,na wszystkie kręcące się dziewczynki wokół syna,nie okazuj serdeczności,bo i tak wcześniej czy pózniej będziesz śmiertelnym wrogiem a syn będzie musiał wybierać między babą a matką.