Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Iza Szewczyk

Kampania Ambasadorska La Petit Marseillais :)

Polecane posty

Mam przyjemność uczestniczyć w kampanii ambasadorskiej La Petit Marseillais jako #AmbasadorkaLPM i do przetestowania otrzymałam 3 pełnowymiarowe kosmetyki do kąpieli balsam do mycia ciała z masłem Arganowym,Woskiem pszczelim i olejkiem różanym . Balsam do mycia ciała z masłem Shea i akacją i żel pod prysznic z maliną i piwonią .W mojej paczce ambasadorki otrzymałam również pachnące próbki balsamu do myci ciała z olejkiem różanym dla przyjaciół i znajomych z czego wszyscy byli bardzo zadowoleni ,jednak Ja chciałabym powiedzieć parę słów o moich własnych odczuciach otóż żel pod prysznic z maliną i piwonią delikatnie oczyścił moją skórę i pozostawił ją nawilżoną i gładką nie zapominam także o słodkim zapachu mojej skóry ,dla mnie bardzo owocowym i intensywnym dlatego jeśli ktoś ma ochotę na kąpiel ze słodkim owocowo-kwiatowym zapachem będzie on dla niego odpowiedni .Balsamy do mycia ciała zarówno z olejkiem różanym jak i z akacją pachną zdecydowanie delikatniej a kąpiel w nich zdecydowanie należy do przyjemnych ,zapachy są naturalne i niezbyt mocne pielęgnują ,nawilżają i odżywiają skórę pozostawiając na skórze przyjemny zapach dlatego jeśli chodzi o moje własne zdanie to z całą pewnością mogę je polecić :) #AmbasadorkaLPM

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować