Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co facet ma na myśli mowiac te slowa

Polecane posty

Gość gość

Najpierw musze wyleczyc sie sam z siebie?

Gość gość
uuu zapewne brandzuluje sie pod fotki bylej. s*******laj od takich jak najdalej.

Gość gość
Slowa wyrwane z kontekstu trudno powiedziec. Jak smarkal przy tym w chusteczke to pewnie chce wyleczyc sie z przeziebienia niekorzystajac z pomocy lekarza lub farmaceuty

Gość gość
Jakie wyrwane z kontekstu. Chodzi o zwiazek

Gość gość
Nakreśl dokładnie sytuację i okoliczności w jakich padły te słowa, bo tak za hooya nikt nie będzie wiedział o co chodzi

Gość gość
Ja .. musze sie z Ciebie wyleczyc On.. musze sie najpierw z siebie wyleczyc

Gość gość
Wiesz co chyba oboje lubicie dramatyzowac. Teksty jak z kiepskiego romansidla i nie pisze tego zeby cie obrazic. Skoro tak naprawde nie rozumiesz co mowi osoba z ktora jestes w zwiazku to nie jestescie najlepiej dobrani. Zacznijcie konkretnie rozmawiac bo to to tylko takie bicie piany.

Gość gość
Nie jesteśmy razem

Gość gość
Ja bym to odczytała coś w stylu " nie mam czasu na miłość, najpierw sam się muszę zając sobą", ale moze sie myle, bo zdanie jest wyrwane z kontekstu i nie wiem co on mial na mysli. Ale ja bym to tak odczytala

Gość gość
Albo raczej " nie mam czasu zajmować sie Toba, najpierw to się muszę zajac samym soba"- czyli sie z siebie wyleczyć, pozbyć się jakiś tam swoich problemow

Gość gość
Albo chciał odpowiedzieć równie mądrym poetyckim porównaniem a nie mając zbyt wiele czasu do namysłu strzelil pierwszym tekstem który mu przyszedł do glowy. Wiele razy zdarzyło mi sie powiedziec cos a potem sam nie wiedzialem co mialem na mysli Ja na jego miejscu nie zaczynałbym rozmowy z toba bez obecnosci jezykoznawcy, frazeologa i dobrego adwokata.