Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiurek86

Gyncentrum i nie tylko, nowy wątek

Polecane posty

Kup sobie jeszcze olej z wiesiołka. Można dostać w aptece- 3*2 dziennie, do transferu. Ale jak już za kilka dni masz polowe cyklu to nie wiem czy coś to da :/ mi chyba nie pomogło bo endo i tak mi nie chciało rosnąć, ale za to na cyklu naturalnym było b. Ładne

Vicky jak tylko masz siłę to nie odpuszczaj. Ja bym nawet poszła z tym do rzecznika praw pacjenta i do lokalnej tv. To skandal jak Cie potraktowali. Zdaje sobie sprawę, ze szpital to takie miejsce gdzie nie do końca można uniknąć zakażenia, ale ta cała otoczka wokół tego ze strony szpitala to skandal. Lekarze nie kogą sie czuć bezkarni i nie mogą sie czuć jak bogowie życia i śmierci. Już nie mowię o hamstwie z ich strony. Na pewno jest wiele osob pokrzywdzonych ale 90% z nich sie boi lub " olewa" sprawę z myślą ze i tak nic nie wakurają, ale tak być nie może. Im cześciej zostawiamy takie sprawy tym bardziej lekarze czują sie bezkarni. Poszukaj na forach innych kobiet pokrzywdzonych przez ten szpital i zbierZcie siły. Razem będzie wam łatwiej wygrać i sie nie poddać.

Gość gość
Poszło dwa razy...sorry☺

Gość gośćkasia
Ja mam dzis 3dc.

Gość Sunshine_111
Dziewczyny zatęskniłam dziś za naszymi Paniami z rejestracji z Gyn! No ten babsztyl w Krakowie jest okropny! Jest chamska, niekompetentna i potrafi zniechęcić do kliniki. Nie powinna mieć kontaktu z pacjentami! Mało zabrakło, a przez jej filtrowanie dostępu i podważanie decyzji Dr Ch nie zaczynałabym w tym cyklu. Na szczęście Dr jest inny, i w końcu pojechaliśmy odebrać leki, ku nieskrywanemu niezadowoleniu Pani Kierownik Sekretariatu. Także czekam na okres i zaczynam.

U nas tez zmiana planów bo jutro musze jechać na wizytę bo pani w recepcji nie chciała mi wystawić kolejnego l4 ponieważ nie widzi powodu, dlatego jutro musze specjalnie jechać na wizytę zeby poprosić o l4 które zlecił mi inny dr :/

Gość Martirybka
Gośćkasia ja miałam podglsd w 7 i 11 Dc. 11go dr Cz wyznaczyła datę crio. Endo było 8,7

Gość gośćkasia
Dzieki Martirybka ☺ Czyli jesli czeka na mnie mrozak jeden 8b trzydniowy ,endo byloby ok to moge sie spodziewac transferu trzy dni po podgladzie? I tyle dni bede brala lutinus? Pytam bo nigdy crio nie mialam tylko dwa swieze transfery...

Vicky przeżyłaś koszmar, współczuję. O tym szpitalu bardzo wiele złego się naczytałam i naoglądałam. Już kilka programów TVN o nich robił - ludziom umierały tam dzieci.

Ja do GC wybieram sie z rana. Myśle, ze koło 9-10 tam będę, a na wynik bede czekać myśle koło godzinki. A ty Tasia, o której masz wizytę?

Viki jak tylko masz siły, to nie odpuszczaj. Należy ci sie odszkodowanie i życzę ci, zeby to były ogromne pieniądze za to co musiałaś przeżyć!!! Trzymam kciuki, żebyś sprawę wygrała! Tyle przeszłaś w życiu i teraz jeszcze takie piekło. Alessa, jesteś mądra kobieta. Szacun, ze sie nie dałaś i walczyłas o swoje w tym szpitalu i lekarza ustawiłaś! Co oni sobie myślą? Ze sa bogami czy co?? Ktoś musi im skrzydełka podciąć! Na pewno kosztowało to wiele nerwów, ale mozesz byc dumna z siebie, ze masz taki charakter, nie każdy by sie odważył postąpić tak jak ty! Brawo!

Gość malamii89
Vicky to jest straszne co przeszlas:((naprawde Ci wspolczuje:((wracaj do zdrowka:**ale powinni odpowiedziec za to co zrobili!!to az niemozliwe ,ze tak mozna potraktowac pacjenta!! xxx Peonia 3mam kciuki za jutro:**zaczniesz dobra passe:)) xxx Hope ciesze sie ,ze wkoncu sie doczekalas i masz malenstwa w brzuszku:* xxx Marti co tam u Ciebie? M dba o Was?:)) 13stka bedzie dla Was szczesliwa-zobaczysz:)) xxx hmm Tasia a to dlaczego nie chca Ci przedluzyc l4?:/ dziwne...

Ania ja wit B12 kupowałam przez internet, bo w aptekach nie ma takiej. Holistic B12, poszukaj na necie.

Kasia, mozesz jechać w sobotę w 9dc. Mi dr M mowil, zeby przyjechać w 9-10dc. Lepiej trafić do dr M niz do dr Cz. Cz tez potrafi byc miła jak chce, ale jakoś nie mam do niej zaufania.

Gość gośćkasia
No wlasnie Peonia w sobote mam 8dc dopiero... a moze niech spojrzy okiem kto inny ;-p

Peonia ja mam wizytę o 12.30, a czemu mi pani nie chciała przedłużyć l4 to nie wiem, chyba miała kiepski dzien :/

Gość gość
Vicky a zglosiliscie w ogóle sprawę na policję? W sensie to jest przeciez uszczerbek na zdrowiu, narażenie zycia i fałszowanie dokumentacji medycznej... mozecwarto od zgloszenia zaczac i szukac adwokata. Klee lezalam na endo- gin (tam bylo lepiej ) i na ginekologii ( tu masakra ). Peonia ja tak naprawdę nic nie zrobiłam- po prostu wypiep...ylam tego lekarza z gabinetu. Pozniej omijal mnie szerokim lukiem. Nie wyobrazam sobie jak mozna sie zachować w takiej sytuacji jaką miała Vicky :-( Gosc Twoja historia też jest przerażająca- widać mentalność niektórych lekarzy nie zmieniła się przez ostatnie dziesięciolecia. Peonia trzumam kciuki za bete jutro :-) Allessa

Dzięki za wszystkie kciuki, jesteście kochane!!! Smutasku, o niczym innym nie marze, tylko zeby rozpocząć dobra passe jutro. Dam wam od razu znać jak bede miała wynik.

Alessa, właśnie dużo zrobiłaś. Dobrze mu nagadałas i całe szczęście, ze cie pózniej omijał! Bal sie ciebie. To co Viki przeszła, to horror. na takie traktowanie nie możemy sobie pozwolić. Jesteśmy ludźmi, a nie pionkami. Viki, Cieszę sie, ze obok ciebie lezą twoje największe szczęścia! Dzieci ci wynagrodzą całe cierpienie. Masz dla kogo żyć. Wszyscy cie podziwiamy!!!

Vicky musisz walczyć o sprawiedliwość- dla siebie i swoich dzieci - Boże jaki to cud, ze one na tym nie ucierpialy :( jak teraz jeszcze przeczytałam, ze ordynator fałszuje dokumentację, sa tam takie warunki i lekarze jak opisała Allesa ( swoją drogą Allessa dlaczego wcześniej nie napisałaś o tym co przeszlas - bardzo współczuję :( ) , a z tego co napisał Gość ktora tam rodziła tak dawno temu od zawsze tak było - to koniecznie trzeba ukarać winnych - może to spowoduje zmiany :( przecież tam się uczą przyszli lekarze - to jaki mają wzorzec, no poplakalam się jak Twoja historię mężowi teraz jeszcze raz czytalam :( PEONIA KCIUKI ZACIŚNIĘTE - MUSI BYĆ DWUCYFROWA :) Martirybka ja nie mam żadnych objawów - śpię normalnie, czasami tylko coś boli jak na okres - raz mocniej raz słabiej , raz krótko , raz kilkanaście minut - a tak przez resztę dnia zupełnie nic. No moze raz mi się dzisiaj w głowie zakrecilo jak siedziałam. Sunshibe robiłam dzisiaj progesteron , ale nie mam jeszcze wyniku, wiec jutro przesle sms do dr Ch. A co tym razem zrobila nasza boska kobieta z recepcji ? SUPER , ze juz zaczynasz :) kiedy będziesz miała okres ? Z dobrych wiesci to mam zamrożone 2 blastki - niestety ta 1 przestała się rozwijać :( I tak jestem bardzo szczęśliwa , bo po raz pierwszy było co mrozic i jest po kogo wracać :) i to jeszcze embriolog powiedział, że zarodki są super jakości :) W Krakowie stosują punktację, a nie klasy. Idę spać z przeświadczeniem, ze mozemy latami się starać o szczęście, a ktoś tak łatwo może nam je probowac odebrać - zaniedbaniem, brakiem wiedzy , opieki, wsparcia, chamstwem... smutne to :( ale wierzę, ze wyrządzone zło prędzej czy później do nas wraca :( Dredzik i tu Twoje hasło o nas - Wojowniczkach jest w 100 % trafione - nie staraczki , tylko Wojowniczki. Kasiurek dostalas fragmin?

Gość gość
Peonia trzymam kciuki za ciebie jutro! Vicky boże to straszne przez co przeszlas życzę Ci dużo dużo zdrowia i nie poddawaj się kochana! Pozdrawiam MaBo

Gość gość
Hope moja historia dotyczy przełomu sierpnia i września. Ja dołączyłam do forum w październiku właśnie po krio z tej stymulacji- udało nam się na chwilę (mieliśmy ciążę biochemiczną). Czy ktoś wie co u Nikity? ! Miała podchodzić do krio? Allessa

Gość Vicky83
Dziękuję dziewczynki za miłe słowa i mobilizację. Nie popuszcze tak łatwo. Jutro napiszę nawet do Ministerstwa Zdrowia.

Gość linkaa28
Vicky tak trzymaj nie popusc gnojom!! Jeszcze raz duzo sily i zdrowia dla Ciebie! Jestes silna:-)