Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
pytanie za 1000 punktów :) na jaki klej wioleta_40 dzisiaj szczenę przykleiła ?? :)

Gość gość
teks osoby o nicku BoMbellek......ja bym tam posrodku sobie niebanalna polozyl....doskonale by sie prezentowala.Przeczytane u Rysiaczkow na kam

Gość gość
ryski to ryski :) ale to szok zaprosic faceta z gdyni i trzymac go w takiej norze, to jest ta śląska goscinność ?????

Gość gość
Jacek jest brzydki jak noc,ale CHOLERNIE seksowny!!!!!!!

Gość gość
Nie dziw sie niczemu na Zbiorniku,dzisiaj popici spia u Ryska a wczoraj AdrianMagda na ogole skompromitowali Tofika.Zbiornik to pole walki tu najsilniejsi przetrwaja.

Gość gość
facet z daleka jechal i nog nawet umyc nie ma gdzie,iscie slaska goscinnosc

Gość gość
gość dziś Mariola Ty kretaczko, że Jacek zajety to każdy wie .Chwaliłaś sie na początku, że znalazłaś ten link-teraz piszesz, że ktoś Ci go przesłał. Dobrze wiesz skąd go masz ! Teraz strugasz głupa ktoś znając Cb sam wyciągnie wnioski. Chciałaś tylko upokorzyć Wiolete tylko nie przewidziłaś, że pójdzie to jeszcze w inną strone .

Gość gość
z***b**cie było w Zakopanem, na kamerce widać że ekipa się trzyma i dalej się spotykają a i plot nie ma

Gość gość
Na_zawsze_z_Wami to założycielka tego wątku.

Gość gość
Dziekuję za poparcie :) odnosnie kopania Marioli w d...:) Mariola a teraz uwazaj.Nikt naprawdę nikt na zb mnie tak nie wk.... jak ty!!! celowo piszę ty z małej bo takie cos nie zasługuje na wielka literę.Wk.. mnie tak odkad jechałas Agnieszce.Nie pamietam niku.Ale wiesz o kogo chodzi. Widziałam na własne oczy jak na kamerce gziłaś się z jakims żulem fuuuuj i kolezanka zulica bez zębów też miała żula spod sklepu nocnego :) i ty smiesz cokolwiek pisać o kimś i oceniac jego moralnośc? Ludzie!

Gość gość
hahahahhahahha szczena nawet porządnie nie potrafi wkleić kto pod jej kam siedzi :) boszeeee co za młot z baby

Gość gość
A teraz Mariola rozkminia kto to pisze hehehe.Wyobraz sobie że nie zgadniesz bo ja sie nie loguję na zb tylko podgladam kamerki wiec za chu... pana się nie dowiesz :)

Gość gość
a wy qrwa w krzakach siedzicie i tu na biezaco komentujecie,jak Szaranowicz ! Odwagi brak by napisac pod kamerka? zgnijecie od tego falszu,bo tu incognito a w oczy im pewnie sprzyjacie,tfu! pluje na was s****wa !

Gość gość
to prawda nie umieją mi w oczy napisać ;)

Gość gość
ojojojojo jejjjjj i się narobiło hehehehe

Gość gość
oj wiola skarbie - nie ma wiekszej k***y niz ty , wiec zwazaj na slowa

Gość gość
Margolka chciala dowalic bylej siostrze muszelki,Wiolettcie i dlatego odswiezyla ten watek Mamy92.Czy w krzakach siedzimy?Nie jak pisze na biezaco u Ryska

Gość gość
Jacek niestety tracę szacunek do Ciebie jesli Ty do tej gnidy zwracasz się Mariolcia.Ech...podłość ludzka nie zna granic. :)

Gość gość
Jacek nie dziwie się,że Anioł poleciała na Ciebie.Też bym Cię szarpała;)

Gość gość
mariolka ty najgorsza k***a od mnie wiec to ty p********z lubisz afery to wiem

Gość gość
fajny to powinien szczene-wiolete_40 na pały w UK odstawić, siedziala u niego i nie chciala do PL jechac, co myslala ze zakocha sie w niej ??? w takim karakanie :) z metra cięta

Gość gość
haha dzieci maja plac zabaw...stare czasy gosci na zb sie przypominaja,zenada !!!

Gość gość
a wam powiem tak zyjecie tym k***idolkiem np taka mariolka tego nawet psy nie chca ****** i szuka fejmu nachleje sie tych tanich win i mysli ze zablysnie nie nie uda sie tu sa legedy a taki smiec nie

Gość gość
Powiem tak.Nie pisze pod kamerkami bo nie chce mi sie bawić w kupno kredytów itp.Nigdy nie pisałam,a tu to g****o Mariolka podała link i moge sobie popisać. A że widze co ona wyprawia to nie zdzierżyłam.

Gość gość
no i wydało sie ahhahha czytajcie u wioli, ma zarazki w moczu hahah ona nie wie co pisze debilka

Gość gość
gość dziś fajny to powinien szczene-wiolete_40 na pały w UK odstawić, siedziala u niego i nie chciala do PL jechac, co myslala ze zakocha sie w niej ??? w takim karakanie usmiech.gif z metra cięta ale co mam sie spowiadac z swego zycia czy to kosciół cz portal erotyczy gdzie wszyscy sie pierdolą

Gość gość
i to jest beka bo ja czyst jak łza zadnych zarazek ani kiły nie mam hahahaha

Gość gość
No a teraz fifka się z nią brata już nie pamieta jak jej szmacisko wypominało zmarłą córkę...potwornosć!!! I judzi judzi nadal.....ale sie odezwała hehehe ubodło ją co się o niej pisze :)prawda boli co pólmózgu? Ups znizyłam sie do poziomu tego gnoma , sorki już nie bedę ale jak pisałam wczesniej ciężko się powstrzymać żeby jej nie przypier.....:0 no przynajmniej słownie :)

Gość gość
Olejnikowa opowiadala,ze Wioletta jak u Fajnego byla to im na SK pokazywala jego cale mieszkanie,zawartosc szaf itp.Naprawde,ze gosc ja tyle trzymal to szok inny wywalilby od razu.Oczywiscie Olejnikowa opowiadala to kazdemu w wielkiej tajemnicy