Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
nie zloc sie, na lobuzow i pleciuchow szkoda zdrowka twego wioleta_40: wiec mam na to wylane a i moge nalac im na jezyk bu mój mocz i zaearzki wypalił jezyk HAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAH jebł**em

Gość gość
mariolka ale kolorów dodajesz hohohohoh to juz jest jasniej i swieci ci słonce w mózgu

Gość gość
Fifka zapomnialas jak Mariola na swieczki dla Twojej corki niezyjacej zbierala?I po takiej akcji co ona Ci zrobila trzymasz z nia?Dno

Gość gość
jak mozna tak pierniczyc zobacie ta mariloke jake to dno nikt nawet nie chce splunac na nia pije te mamroty psy ją walily kiedys na innym portalu a tu gwiaza

Gość gość
boze jaka ta mariolka ciemna nawet teko psy nie chca obsikac

Gość gość
tak Fifi , jechała po Tobie po Twojej sp córce! a teraz Ty z nią rozmawiasz ??? Fifka wez ją kopnij w ryło, ludzie jechali po marioli za te słowa, zawiodłaś mnie/ nas :( a fajna dopa z Ciebie...kumata

Gość gość
czy ktos pamieta jak mariolka na innym portalu to robila z psem to byly cyrki a teraz alkoholiczka wali te tanie mamroty i chce zablysnac

Gość gość
jesuuu dajcie juz na luz z tą mamą, sebak i inne

Gość gość
Po co Mariola ciągle od nowa wklejasz link do tej dyskusji.Chesz żeby wszyscy poczytali o tobie? no dobrze więc powtórzę że widziałam jak sie pipeprzyłas na kamerce z żulami swoimi przyjaciółmi :) pijana jak bela.

Gość gość
No własnie zbierała na znicze i fifka z nia trzyma też tego nie mogę zrozumieć.Fifcia opamietaj się ona nie zasługuje na znajomość z Tobą! Nigdy nie wybaczyłabym tej hmmm, brak mi okreslenia na nią,że ruszyła tak osobiste sprawy .Nigdy!

Gość gość
wypie***alaj z tą mamą, kuwa ale jej zazdrościcie ze ma sposób na zycie

Gość gość
Sebakowa uj strzela,ze mama dostaje kredyty a ona nie.Chlop niech do roboty idzie na dwa etaty a nie Ty ciagle na cos zbierasz i nawet z gola c**a masz Sebakowa mniejsza ogladalnosc niz telewizor Depesza.

Gość gość
Fifka-Karolina poklocila sie z Olejnikowa i innymi to teraz i Margolka na sojusznuka dobra.Rewolucja zniknela to nie ma kto po Fifi jechac to i kobieta kredyta nie zarobi,jak mowia na SU zeton sie nie zgadza

Gość gość
emerytka daniello też jeszcze jest ??? pamiętacie wyścigi do miski która szybciej najszcza hahhahhahah

Gość gość
Daniello jest dalej haha a upodoban toaletowych nie mam wiec kamerek w tym temacie nie ogladam

Gość gość
tu watek nie o patologii a o elicie tego zacnego portalu

Gość gość
No właśnie w 100% popieram wpisy odnosnie fifi .Kumata kobieta a trzyma z tym szmatławcem.Masz rację wiele osób jechało tfu Marioli za to co zrobiła fifce.I teraz zawiodły sie na niej..przykre .A to dno fałszywe jak mało kto.

Gość gość
daniela ostatnio na kam opowiadała że loda temu turasowi robiła bo chciała sprawdzić jak jest z obrzezanym...ten amo coś tam taki turek

Gość gość
Mariolka jak zrobila akcje ze swieczkami to wszyscy byli przeciwko niej i po niej jechali.Fifke wiekszosc lubi ale teraz chyba Fifke pogielo,ze sie kuma z Mariolka.Fifka a w ogole to pomyslalas skad tyle Twoich osobistych spraw wywlekaja?Po co opowiadalas to swoim zbiornikowym kolezanka?One sprzedadza wszystko kazdemu bo plotkami zyja.Rewolucja jechala po Tobie ale nic z Twojego zycia osobistego nie wywlekala.Ogarnij sie i trzymaj z fajnymi ludzmi bo tacy tu na Zbiorniku sa.

Gość gość
Mam nadzieję ,że fifka i Jacek poczytaja to sobie i zastanowią się trochę nad bliższą znajomoscią z tym trolem.Nie warto.

Gość gość
tak, Jacku i Fifi...ludzie tutaj piszący mają rację, mariola z wszystkimi wojowała, a teraz wam mydli oczy fałszywiec, ja za te świeczki co chciała kupić córce Fifi to bym jej naebał.....ale Wasz wybór

Gość gość
Mariola nie wiesz kto pisze.Większość wpisów jest moja nie Wioli ( co chyba widać po ortografii )heheheh.Powtarzam , nie loguję się tutaj.Nikt mnie nie zna,.Nie pisze pod kamerką bo nie chce mi sie bawić w kupowanie kredytów ,a że sama podałas link tutaj więc to wykorzystałam ,I tyle :)

Gość gość
Jacek jak bedzie czytal to moze sobie przyppomni swoja poprzednia partnerke Marzenke co na kam d**y dawala roznym facetom,rozstali sie i Jacek na ogole pisal,ze to zlodziejka,ze mame jego okradla,od dziada legionowskiego 3 tysie przytulila.Zbiornik pamieta a jeszcze sa ludzie co siedza parenascie lat.Takze Jacek nie madruj sie za bardzo u Mariolki i dawaj nadal kredyty Depeszowi bo chlopina do Pawlowiczowej w jedwabnej koszuli chce jechac.

Gość gość
Seba ileś tam!! Zazdrościsz mamasamotna,że wygląda przyzwoicie w przeciwieństwie do Ciebie?? Wywalasz cycki a w zyciu nie zrobisz tyle co Ona!!! Wywal tego chłopa lenia do pracy nie bedziesz musiała żebrać na Zbiorniku.

Gość gość
Margolka rozkminia kto pisze haha,znowu sie marzeniu oberwie,najpier pyton a tera wpisy tutaj.

Gość gość
mariolka tfuuuu ty masz jeb*ca czy co??? to nie marzenie pisze i jakas smerfeta, to ludzie zbiornika wyrażają swoją opinie na twój temat, szmatławcu

Gość gość
Sebakowa to najbardziej zawistne babsko jakie pojawilo sie w na Zbiorniku....ogladalnosc ma tylko wtedy jak opis o mamie zrobi a jak c**e wywala to 5 osob

Gość gość
Noż kur...Mariola Ty tłuku. Miałam juz nie pisać ale nie da się .Muszę wyłączyć chyba Twoja kamerkę.Pisze się wscibska tłuku a nie wsc****a!!! I to piesze pierwsza plotkara na zb ludzie trzymajcie mnie!!!!! Jak mozna być tak zakłamanym! Pisze ta co wszystko wie i nie jest wśc****a heheheh jak sama napisała przez p.... o matulu.Powtarzam nie dowiesz sie kim jestem bo się nie loguję.Ty głupolu jeden!!!!