Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Przypominam nie znajacym tematu,ze watek tutaj zalozyla Margolka,zeby po Wioli jechac,Bywalcy Zbiornika podchwycili temat i pisuja sytuacje,ktore widzieli na kamerkach.Wiekszosc jest prawda i trudno zaprzeczac.Moze pokazujacy sie na kamerach maja syndrom wyparcia?

Gość gość
dziwicie sie ze nieletnie sie pokazuja hehhehe.ja tu na poratlach bywam od kupe lat roznych.To bylem swiadkiem nastepnej ksiezniczki coi sie tak wychowala to byla L_OLKA_ na zbiornik ma chyba ola_sex27 .Dorosla juz ina do tego 27? Bo ja k ja pamietam to na czaterii to miala kilkanascoie latek a z onetu na moich oczach admin ja chial legitymowac.Teraz mata nastepna slodka co?hehhe Z tego co ja kojarze to ta loleczka ksiezniczka z sercem oceanu to ma tatusia na rzadowym stanowisku nie wiem czy nie w sejmie gdzies?A wiem to bo kiedys podawala swoje dane do przelewow tera chyba zmienula bidulaka choc w logo ktore ma juz chyba ze 13 lat zawiera imie iu jej nazwisko hehehheh.Pani madralinska

Gość gość
Haha parasolka koniecznie....witamy

Gość klepioncy konia konrat
Dawaj jak ci moim koniem walnę to zwiedzisz za darmo cały układ słoneczny

Gość gość
bercia mimo że w****iona to szczesliwa bo jej oglądalnośc sie podniosla Bercia wy tepe wiesniary głupia Mariolka na kamerkach wam slodzzi a tu was wyzywa jako gośc tepe baby

Gość gość
ludzie strzezcie sie znajomości z muszlą boże co to za dwulicowe babsko ,a proste jak drut.Zazdrosna , pusta, głupia , niedouczona tak samo jak tfu Mariolka

Gość gość
na pogrzebie beti67 Janek powinien w********ic ludzi ze zbiornika bo to uroczystosc rodzinna ! chamka biska gdzie sie pcha

Gość gość
Jacek wiem,że to czytasz.Brałabym Cię!!!!!!

Gość gość
jejuu co tu sie wyprawia

Gość gość
muszla z wszystkimiosobami które poznała jest pokłócona,ostatnio ze swoja zbiornikowa siostrą hihiih Wilką za to że pojechała sobie kobietka do Berlina.Bercia Ty gnido zazdrosna.Tak jak kilka lat temu wysłala list to tesciowej Karolki heheheheh to trzeba byc p*******m niezle .Dziwię się że jeszcze ktos do niej pisze.Zazdrosn półgłówek heheh

Gość Patatatajjjjjjjj
Szczerze!!!! Kurwa mac ryski najebana patologia,brud smród i ubóstwo, maiolka bezzebna wrózka cecilia z mezem ktory ja olał i wyjebał z chaty , Adrian i Magda lubie wychlac to fakt,ostatnio nawet dzieciaki slychac bylo jak na kam siedzieli brawo wy !!! Olejnikowa o niej mozna lekture napisac, to juz konkretna patola,nie dosc ze dzieci olała, meza zostawila dla jakiegos frajera, opierdala dupy wszystkim a poziej skomle nacpana na kamerkach. Wioletta po wpisach tej pani to chyba nawet podstawówki nnie skonczyla swietojebliwa. Depeche pijak ktory ma firme i wie wszystko o swiecie pisze ksiazke itd... Co doreszty chuj wie

Gość gość
Panno ola_sex27 jak pani tytuowac? czy tatus zadowoloby jest ze swojej ksiezniczki i wie gdzie ksiezniczka sie obraca od dziecka???hhehahhahha

Gość gość
a moze trzeba jakies zaproszenie miec sama sie walni ta parasolką

Gość gość
madzia ! gon tą suke wiole! falszywa urwa

Gość gość
Niedouczone głupie proste baby! Muszla pierdzielona zazdroscnica i Mariolka żulica co się na kamerkach gziła z zulem hehehe a mąż Berty pisze o kims alkoholik a sam kim jest?Juz nie pamieta jak Berta dostawała od niego wp*****l hehehe i niebieska karte miał.

Gość gość
sam debilu, jebnąć ci ?? dawaj huju gość dziś

Gość gość
wioleta_40 a bla bla jedzie do berlina ?? masz potem jak wrocic czy znowu bedzie zbiorka na powrot ;p

Gość gość
Wiola tylko sobie do Berlina wycieczke zrobila i taka zawisc siostry o to?Przeciez wrocila terminowo i obylo sie bez zbierania kasy na powrot.Plotki Muszelka robi najwieksze i jeszcze niby pisac u niej pod kam haha bo zbanuje i po problemie.Ja to moge pisac u Reni,Ewy czy innych fajnych osob a nie u brudnej patologi,zazdrosnej o wszystko.Chcieliscie Wiole pograzyc a sami obrywacie i prawda tu idzie,calaprawdacaladobe

Gość gość
sami sobie jestescie winne ze o was gadaja.Pokazujecie twarze rodziny mieszkania opowiadacie szczegoly ze swojego zycia.Noie pomysleliscie ze inni was rozpoznaja? a nie kazdy z was ma pozytywna opinie.ja np poznalem yptzn rozpozna lem jedna z was drogie panie i mieszkamy w tym samym miescie?Nie zdradze ktora to ale jedna z was ktore sie tak zrecie teraz.W biedronce w tamtym tygodniu jedna z was sie zesrala.Najsmprzod zrobila sie czerwona i biegala ze scisnietymoi nogami a facet chynba !az za nia. A ko!ejka byla i zakupy zostaeila i odeszla troche dalej i ukucnela i po nogach sraczka poleciala.co bylo dalej sama ta poani jiech napisze.To byla pani W

Gość gość
heheh no szok szok Berta :) jestes zazdrosna o wszystko i wszystkich hehehNie wstyd Ci że pisałas listy do Wrocławia? W jakim celu hahaha Ty głupia Ty.No wklej dalej ten wpis o tym że wpiedol od Krzyśka dostawałas też

Gość gość
gość dziś wiola sie zesrała >>

Gość gość
no a zulica Mariolka ma polewę hehehhe żebys ty wiedziała jaka polewę maja ludzie z ciebie zulico co sie pieprzyłas na kamerce z żulem hehehhehehe tepa krowa

Gość Fan zbiornika
Pozdrawiam czytających

Gość gość
Magda kopnij w dupsko to prostactwo muszlę i Mariolę, nie dorastają Tobie do pięt nieuki p********e.Dwulicowe zazdrosne bez żadnych zasad gnidy!

Gość gość
ale prostak jesteś

Ej fuj bez kup mi tu bo ja tu pszyszet konia walić a tu zamiast kto komu i za ile w jakim okienku ciągnie to relacja z kibla. Pożygam się

Gość gość
Baczny obserwator po ssposobie pisania spokojnie odrozni wpisy nas dyskutujacych w tym watku od wpisow patologi zbiornikowej,my nikogo nie obrazamy,nie uzywamy wulgaryzmow i piszemy prawde tak jak np.o Toffiku bo to chyba najswiezsza sprawa

Gość gość
Wiolka mało inteligentna i w dodatku nie potrafi się poprawnie wysłowić.

Gość gość
czyje to opisy ? kawka zwami zboczuszkami zawsze z wami zboczuszkami piwko z wami zboczuszkami?

Ja wiem ale ni powiem chyba że mi jakieś darmowe privy gdzieś załatwisz za poprawną odpowiedź