Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezużyteczna ja

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z facetem w domu , który należy do jego rodziców i kiedyś będzie jego. Dom za płotem mają oni swój,więc jesteśmy po sąsiedzku. Mieszkamy tu już jakiś czas i jest tak praktycznie codziennie lub co drugi, że są telefony przyjdź bo coś tam, przyjdź coś zobaczyć, przyjdź i przyjdź... Oczywiście do niego. No i ja np czuje się tu obco i samotnie. Staram sobie organizować sama czas, ale np wracam z pracy siedzę chwilę sama, niedługo potem on wraca i chciałabym żeby poświęcił mi czas, pogadal(kiedyś było takiego czasu dużo, zanim zamieszkalismy że sobą). Jednak on idzie. Np dziś proponuje mi wyjazd do Ikei itp a ja mowie ze ok niedługo po czym tatuś go wola żeby mu pomógł uprzatnać rzeczy na podwórku i poszedł olewka.. A ja siedzę i rycze sama :( Nie wiem co myśleć. PROSZE spójrzcie obiektywnie i oceńcie. Czy przesadzam? Nic nie mam z tego życia nie mam już siły jestem sama, mam tylko fajna pracę i to wszystko. Poza tym czuje się jak bezużyteczny smiec

Gość gość
On Cię olewa. Twoja użyteczność nie ma tu nic do rzeczy. Powiedz mu o tym, bo on może być tego nieświadomym.