Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamkaaaa

Dlaczego tak?

Polecane posty

Gość Zalamkaaaa

Wczoraj poszłam na koncert u mnie w mieście. Przed nim widziałam się z chłopakiem normalnie. Było miło, rozmowa nie wskazywała, że potem to wszystko tak się potoczy. Po pierwszym koncercie zadzwoniłam do niego i powiedział, że wyszedł z kolegą, ale o 19 się spotkamy. Chociaż przed wyjściem mówił, że będzie w domu. Po drugim koncercie powiedział, że właśnie się zbiera i idzie do domu. Przed spotkaniem zadzwonił, że po kolegę ma przyjechać ojciec i będzie tak gdzieś do 10-15 min. Minęła 20:30 zadzwoniłam, a on siedział z kolegami na klatce pijany, nie wiem jaki jeszcze. Zaczęła się kłótnia zwyzywał od najgorszych moich rodziców, zaczął straszyć mnie zerwaniem, końcem znajomości po 3 h ponownie zadzwoniłam powiedział, że zaraz się zobaczymy i się zbiera po czym połączenie zostało utracone i były komunikaty o odrzuceniu, połączenie zakończone, nie ma go nigdzie przyznam, że dzieli nas trochę km w sumie znajomość przez sieć, było parę spotkań, wspólne wakacje. W chwili obecnej nie wiem nawet czy się odezwie. :( Dzwoniłam z koleżanki numeru i jest to samo. Nie pierwszy raz zrobił mi taki numer przy pierwszym urlopie dzień po spotkaniu wyszedł się napić z kolegami.Zapewniał, że już nigdy tego nie zrobi z czego potem 3 dni spokoju, a potem znowu na łeb i na szyję. Nie wiem czy wrócił na noc, nie wiem co z nim jestem w totalnej rozsypce spalam naprawdę niewiele, bo może z 3 h tylko. Nie wiem co mam myśleć, nie wiem co on zrobił, co jak i dlaczego. :(((((

Gość Zalamkaaaa
Poradźcie coś proszę. :(

Gość gość
A co tu radzić? Obraził Twoich rodziców. To ze był pijany ho nie usprawiedliwia a nawet pogrąża.

Gość Zalamkaaaa
Najgorsze jest to, że nie odbiera, nie mogę się dodzwonić, bo połączenia odrzucane są. Nie wiem co mam o tym myśleć. :( Ehh...Zachowuje się jak desperatka, ale dobija mnie to wszystko nie wiem na czym stoję, nie wiem co on zrobi, nie wiem co o tym wszystkim myśleć. :(

Gość gość
nie dzwon , nie nazucaj sie mu

Gość gość
no zachowujesz sie jak desperatka podczas gdy on ma cie gleboko gdzies. Woli sie dobrze bawic z kolegami. Z tego co piszesz, to nie pierwszy raz, wiec daj sobie z nim spokoj, zwlaszcza, ze piszesz ze dzila was km.

Gość Zalamkaaaa
Nie wiem co się z jego telefonem stało, bo ciągle jest komunikat o odrzuceniu albo zakończeniu. Masakra teraz zastanawiam się w co ja się wpakowałam. :(

Gość gość
Poprostu nie ma ochoty z toba gadac.

Gość Zalamkaaaa
Nie wiem jak mam to odebrać jako blokadę, wyłączony telefon, brak sieci... Odezwie się czy czekać czy nie ehh... :(

Gość gość
zadałaś się z alkoholikiem, a tacy naprawdę nie potrzebują kobiet by żyć. zajmij się sobą, a jego zostaw bo on ciebie nigdy nie potraktuje serio.

Gość Zalamkaaaa
Czyli w dwóch słowach: Zostawił mnie? Po tym co wyprawia z tym telefonem i nie tylko. Boje się, że po raz kolejny zostałam zostawiona bez słowa. :(

Gość gość
a co, tak trudno ci w to uwierzyć? :P

Gość Zalamkaaaa
Nie wiem co o tym myśleć czy on się kiedykolwiek k..a odezwie. :( Kocham go i w chwili obecnej jest dla mnie istotne to czy mnie zostawił czy nie. :( Jestem w takim amoku, że nie myślę trzeźwo. :(

Gość gość
zablokowal Cie , jesteś automatycznie odrzucana jak dzwonisz, jemu nawet się nie wyswietla jak dzwonisz. Będziesz glupia jak on za kilka dni Cie odblokuje i będziesz się z nim godzic. to alkoholik, obrazil twoich rodzicow wiec miej honor !!!!

Gość Zalamkaaaa
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że on mnie odblokuje. ;( Po co mnie zablokował? Po jaką cholerę? Sorry, ale zaczyna mnie już rozwalać totalnie od środka. :(

Gość gość
Co ty go tak pilnujesz. Najebał się facet i tyle. Pewnie ma jakieś własne problemy o których nie wiesz. Zamiast być bliżej normalnie to zaczniesz go szukać bo w końcu zacznie kłamać na potęgę. Przyczyną picia nie zawsze jest chęć zabawy. Rozmawiajcie więcej ze sobą na spokojnie.

Gość Zalamkaaaa
Rozmowy są, ale po tym wątpię, że będzie rozmowa... Wątpię, że on mnie odblokuje, oddzwoni czy nie wiem co jeszcze. :(

Gość gość
Masakra czuję się wykorzystana, oszukana. :(

Gość Zalamkaaaa
Jak się próbuję postawić to jest jeszcze gorzej....

Gość gość
ile dni sie nie odzywa? nie odbiera tel ?

Gość gość
jesteś idiotką :) chora na mózg.

Gość gość
naprawde z toba jest cos nie tak. Chyba jestes DDA...albo z niepelniej rodziny, bo masz wypaczony obraz milosci.

Gość Zalamkaaaa
Mówcie co chcecie. W momencie kiedy go poznałam liczyła się dla niego rodzina, a teraz jak widzę jak traktuje kolegów, a jak mnie, a jak rodzinę to są dwa sprzeczne światy... Wszystko zaczęło się po pierwszym spotkaniu. Przyznaje się nigdy taka nie byłam odkąd go poznałam zmieniłam się o 360 stopni. Niestety jest to na tyle ślepa, że wszystko usprawiedliwia. Na dodatek wymaga ode mnie wyrozumiałości, gdzie ja musiałabym ciągle w domu siedzieć, bo jak gdzieś wyjadę to on potrafi to w perfidny, a nawet podły sposób wykorzystać.

Gość Zalamkaaaa
Nadal cisza chociaż chciał się widzieć dzisiaj ehh... :(

Powiem ci tak - skoro dzieli was wiele km i on takie numery odstawia to olej go! wiem, że to trudne...ale zastanów sie czy ty go tak naprawde znasz...? On robi co chce tak naprawde...wychodzi i nawet o tym mozesz nie wiedziec, zero kontaktu kiedy mu sie zamarzy. Wikeszosc facetów na poczatku jak rwie kobiete to snuje gadke o rodzinie itp...a potem hulaj dusza. Poza tym jak na moje oko on ma problem z tym aby odmówic głebszego i towarzystwa kolegów. Nie powinnas juz do niego wydzwaniac - po prostu miej honor i szacunek do siebie! jemu sie wyswietla na pewno ze próbowałas dzwonic mimo ze cie zab lokował. i nic ci nie da wydzwanianie...predzej cokolwiek zdziałasz jesli on cokolwiek sobie przemysli jesli nie bedziesz mu sie narzucac. przyjmij ze juz nie jestescie razem i żyj chwilą! niech on sie teraz pomęczy o ile wogole łaskawy pan sie odezwie. To jest człowiek chory - zrozum!!! Facet który tak zwodzi że już jedzie, już idzie...umawia sie a potem go niema juz na poczatku zwiazku to co to za facet! jezu dziewczyno nie będzie lepiej!

Gość Zalamkaaaa
Cały czas bije się z myślami czy się odezwie czy mnie zostawił ehh... :(

Gość Zalamkaaaa
Co do telefonów koleżanki dzwoniły i jest to samo. :( Połączenie bez sygnału. :(

Gość gość
i co odezwal sie ??