Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Przesąd na temat Wrony

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dziś rano obudził mnie dziwny skrzek. Czekałam chwile ,dwie ,dźwięk nie ucichał. Po chwili doszło do mnie że dźwięk dochodzi z dachu. W dość dużym szoku zeszłam pod dom obejrzeć dach. Na dachu siedział ogromny gawron . Nie krakał wydawał dość gardłowe dźwięki. Tak jakby próbował naśladować jakąś kure ? Sama nie wiem. Widząc mnie zamilkł na chwile . Potem zaczoł przeraźliwe krakać. Następnie znów zaskrzeczał i zerwał się do lotu . Odleciał miotając w moją strone jakieś dziwne dźwięki . Chwile potem okazało sie że całe zajście obserwowała z okna sąsiadka . Powiedziała że obserwuje go od godziny i nie może wyjść z podziwu co do jego zachowania . Dodała jeszcze że jest pewna że jego zachowanie to jakiś znak ,i że ten ptak jest zwiastunem śmierci . Nie wiem co mam o tym myśleć. Dodam że mieszkam w miasteczku w którym te ptaki nawet zimą widywane są bardzo żadko. Raczej nie siadają na budynkach . Mieszkam w środku Rynku , daleko od drzew , czy jakichkolwiek pól . Licze na pomoc . Prosze o powstrzymanie się od głupich komentarzy i poddawaniu w wątpliwość mojego zdrowia psychicznego ;-) Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować