Gość gość Napisano Wrzesień 5, 2016 Witam. Dziś rano obudził mnie dziwny skrzek. Czekałam chwile ,dwie ,dźwięk nie ucichał. Po chwili doszło do mnie że dźwięk dochodzi z dachu. W dość dużym szoku zeszłam pod dom obejrzeć dach. Na dachu siedział ogromny gawron . Nie krakał wydawał dość gardłowe dźwięki. Tak jakby próbował naśladować jakąś kure ? Sama nie wiem. Widząc mnie zamilkł na chwile . Potem zaczoł przeraźliwe krakać. Następnie znów zaskrzeczał i zerwał się do lotu . Odleciał miotając w moją strone jakieś dziwne dźwięki . Chwile potem okazało sie że całe zajście obserwowała z okna sąsiadka . Powiedziała że obserwuje go od godziny i nie może wyjść z podziwu co do jego zachowania . Dodała jeszcze że jest pewna że jego zachowanie to jakiś znak ,i że ten ptak jest zwiastunem śmierci . Nie wiem co mam o tym myśleć. Dodam że mieszkam w miasteczku w którym te ptaki nawet zimą widywane są bardzo żadko. Raczej nie siadają na budynkach . Mieszkam w środku Rynku , daleko od drzew , czy jakichkolwiek pól . Licze na pomoc . Prosze o powstrzymanie się od głupich komentarzy i poddawaniu w wątpliwość mojego zdrowia psychicznego ;-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach