Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejście do pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

Jakie jest Wasze podejście do pieniędzy? Lubicie je wydawać czy może oszczędzacie i inwestujecie?

Gość gość
nie lubie wydawac,wgl nie lubie zakupów,nudzi mnie to ,jak wydaje to na kino,teatr,wycieczki. Reszte oszczedzam na przyszłośc dziecka.

Ja pośrednio. Nikt mi nie powie że pieniadze szczescia nie daja...bo jednak bez nich tez człowiek nie jest szczesliwy tak do konca. Na szczescie sie składa wiele rzeczy. Ja ogólnie uwielbiam wydawac pieniadze. I to zalezy...bo czesc staram sie odkłądac i składac...i tak wiesz remontuje dom, kupuj jakies wyposazenie do domu, wakacje, auto itp... a potem jak jeszcze mam to wydaje juz np na jedzenie na zamówienie, restauracje, kosmetyki, ubrania... a jak mi cos zostanie na koniec miesiaca to odkładam jeszcze. Ale nie żyje ponad stan jak sie to mówi - zawsze staram sie miec zaoszczedzone ok 1000xł w razie jakbym musiała np naprawic auto czy cos. Ale znowu zebym tak składała kase jak niektórzy...ze nic sobie nie kupia i nie wyremontuja tylko tak składaja...a potem życie przesiedziane w domu, człowiek dziczeje i nic nie widział.