Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z chłopakiem bo mało czasu mi poświęca,ale zanim odpisze dokładnie sytuacje zacznę od tego że oboje mamy po 18 lat i nie mieszkamy w tym samym mieście on mieszka ok.10 km od mojego miasta ale nie ma problemów z komunikacją bo autobusy w tygodniu jeżdżą co 30 min.Mój chłopak chodzi do szkoły w moim mieście (ale nie jesteśmy w tej samej szkole) więc prawie codziennie tutaj jest i z tego co wiem to w weekendy też jest bo pracuje.Na początku bardzo chciał ze mną być i mu zależało,jak miałam problem to mnie pocieszał,teraz jak jestem już z nim to nadal sie zachowuje jak by mu zalezało ale juz mniej no i tylko gdy sie widzimy czyli prawie nigdy,mówi ze koledzy mu zazdroszczą ze ma taką fajna dziewczynę (czasem wydaje mi sie ze tylko jest ze mną właśnie dlatego żeby się pochwalić przed kolegami)A teraz mój problem:SPOTKANIA od kiedy z nim jestem widziałam się z nim góra 4 razy.Opisze ostatnia sytuacje: Napisałam do niego smsa dzień wcześniej i zapytałam czy sie spotkamy powiedział ze tak,ustaliliśmy godzinę i miejsce spotkania.W dniu w którym miało byc spotkanie kiedy juz byłam gotowa by wychodzić coś mnie tknęło i napisałam smsa do niego czy już jedzie do mnie,czekałam chyba z 20 minut i cisza wiec napisałam drugiego smsa i dopiero wtedy od razu (nawet nie minęła minuta tylko kilka sekund) dostałam odpowiedz ze nie przyjedzie.Powinien mnie sam poinformować o tym byłam wściekła na niego.Olewa mnie tak cały czas i prawie sie nie widuję z nim ale nie chcę z nim zrywać.Nawet nie pisze do mnie smsów,na facebooku mi nie odpisuje i siedzi na niewidocznym...czuję się jak bym nie miała chłopaka,chcę żeby był a nie tylko mieć świadomość ze jestem zajęta.Nawet nie mam jak z nim pogadać o tym bo nawet gdy w koncu uda mi sie z nim zobaczyć to nigdy nie jest sam (tylko jeszcze sa z nim jego koledzy) Już nie wiem co mam robić,jak tak dalej bedzie zostanie mi tylko jedno zerwać przez sms...

Gość Princessinthesky
Zerwij z nim. Zresztą nie masz czego zrywać, 4 razy się widzieliście.