Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kredek

Anty bio tyk ;)

Polecane posty

No pewnie, zawsze przyjemniej jest być z pozytywnymi ludźmi. Przede wszystkim być z ludźmi. Niestety gdy jest niepogoda często jesteśmy bardzo osamotnieni, lub sami się izolujemy, a trzeba pamietać, że zwykłe towarzystwo innych przyjaznych ludzi bywa zbawienne.

Gość gość
aha ges nie spamuje ta wstrzemiezliwosc jest zastanawiajaca czy to nie jest czasem proba rzucenia podejrzen na kogos stad?

Gość gość
co nie ja? ? ? ?????

Gość gość
a "ty" to mi tu z dużej litery prosze pisać! z szacunkiem do goscia! !!! No.

Gosciu nie wiem, czy chce zrzucać podejrzenia. On nas lubi niszczyć, bo chyba obawia się, że nie uda mu sie zdobyć naszej uwagi. A przecież zawsze można ze sobą porozmawiać, nikt mu tego nie bronił. To tylko forum, mam nadzieję, że swoich frustracji pozbędzie się w realnym świecie tak, że będzie zadowolony. Oby tylko nikomu nie stała się krzywda ;)

Gość Nowy w mieście
Uśmiech dobre sobie.

Już widzę jak Kredosław uśmiecha się do bandy skinów, którym właśnie skończyło się piwo. Chciałbym to zobaczyć. :D Co Ty na to kosmito Kredosławie z planety "Uśmiech" Bez jedynek, już mało atrakcyjnie się wygląda, chyba Co? ;) :P

Chcieliście, to wam znalazłem pewne wady tego antybiotyku. Teraz nie rzucajcie we mnie kamieniami, bo wiem kiedy się uśmiechać, być poważny, smutny, obojętny, nawet zły i to wszystko się jakoś równoważy. Mam udawać debila, który ciągle się uśmiecha z nadzieją akceptacji przez środowisko. Hhehehehe, wolne żarty. Ale Kredosław ma na sobie różowe okulary i chociaż na Forume, uśmiech jest jak najbardziej wskazany, to w życiu tam antybiotyk.

A jak by inaczej. ZAPCHANY !!!! I teraz się uśmiechnij do modełłe, może przyjdą z pomocą. Tak na zapas puść zalotnie oczko. Może uda się wymienić z dwa posty. hehehe :D :D :D x Tylko Rolingstone, ( zapewne przekręciłem nicka Tej osoby, ale bardzo pomagała w tego typu akcjach) , oczywiście do czasu jak Mu, czy Jej też się to znudziło. Niemniej pozdrawiam :) 🖐️ Chociaż bardzo żałuję że właśnie w taki sposób marnowałeś swój czas, :(

Hahaha ;) Nie mówiłem o dobrej minie do złej gry! O naciąganie optymizmu czy skrajnosciach szczerzenia do wszystkich kłow! Haha :D mowa była o zwykłym naturalnym uśmiechu więc jeśli jest ktoś kto lubi się uśmiechać do bandy skinheads to siłą rzeczy musi być bez jedynek hahaha. Ja posyłam usmiech tam gdzie czuję że się przyda wiec mało kiedy uśmiecham się do swojego szefa! Już bym chyba wolał skinheads rozweselać ;)

Gość gość
I zapchane.

Gość gość
Nowy zapchał.. Łeee

Gość gość
Witaj świecie w piąteczek.

Gość gość
Minister mówi, że należy ufać wyrokom sądów KuszaTy masz sprzęt w razie wątpliwości w zaufanie ;):classic_cool:🖐️niektórzy dają uśmiech na śniadanie, albo na kolację, albo przy niepogodzie :)a potem ujadają jak wściekłe sukinawet gdy je się głaszcze po czuprynie. 😴

Gość gość
Smierdzisz starą skarpetą :o

Gość gość
przyjaciel in spe wczoraj Dobre i zdjęcia usmiech.gif moja córcia jutro wraca ze szkoły, kochane maleństwo ci/pe/czka słodka też tak mieliście?

Gość gość
Ja do Ciebie Wadi akurat często się uśmiecham :)a w drugą stronę widzę gorycz i jakieś uzależnienietylko nie wiem od czego 😴politowania może bardziej potrzebują inninp. Twoje koleżankija nie potrzebuję. 🌻

Gość gość
Nie zesraj się od tego gęgania

Gość gość
Gęga idiot

Gość gość
Gęsior masz w czape że zapychasz.

Gość gość
Koorwa znowu zapchane, anty bio tyk nie pomaga?

Gość gość
Antybiotyk za słaby, zastrzyk dubeltowy by się przydał! A ta gąska balbinka zapycha :(

Gość gość
Witam nocą.

Gość gość
Tu ciągle zapchane.

Gość gość
Trucizna naszych czasów jak również inne leki! Gdy się naruszy system immunologiczny antybiotykami to koniec!!! Do tego trujące żywność doprowadza do różnych groźnych chorób jak rak itp...