Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Schudlam 10 kg w dwa tygodnie i jestem z siebie dumna

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

z 63 do 53 przy 161cm. Jad艂am trzy posi艂ki, ale baaardzo male, troch臋 cwiczylam, ale niezbyt regularnie. Cudowne uczucie, polecam ^^

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie wiem jak to zrobi艂a艣, ja przesz艂o 3 tygodnie jestem na diecie, wiecej i mo偶e ze 2 kilo mi spad艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A teraz wpiertalasz na nowo 艣mieci? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie przejmuj si臋 autorko :D, efekt jojo i te 10kg wr贸ci do Ciebie z nawi膮zk膮 :D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, b臋d臋 teraz fit :D ide zapisa膰 si臋 na silke zaraz. Mo偶e za du偶o jesz na tej diecie, ja nie przekraczalam 500 kcal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Efekt jojo gwarantowane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li chcesz, by艣my Ci zazdro艣cili - to nie ma czego. a zreszt膮, wymy艣lasz - przy Twojej wadze startowej i wzro艣cie, nawet nic nie jedz膮c i 膰wicz膮c 3 godziny dziennie nie chud艂aby艣 tyle. lecz moze 2-3 kilo. ja np mam 164 cm. wa偶臋 obecnie 56 kg. z wagi 67 kg schodzi艂am 5 miesi臋cy. czyli 2 kg na miesi膮c. ale ja jad艂am 5 posi艂k贸w, jad艂膮m czasem s艂odycze, czasem wypi艂膮m piwo lub mialam kilka kawa艂k贸w pizzy, za to regularnie du偶o chodzi艂am, p艂ywa艂膮m i biega艂am. regularnie i du偶o mam na my艣li 偶e chodzi艂am 艣rednio 60km (w tym te偶 trudne tereny a nie p艂aski chodnik ko艂o domu) tygodniowo, przebiega艂am jako艣 15-20 km tygodniowo i p艂ywa艂am 2 godizny tygodniowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
B臋dzie jo jo oj b臋dzie. Tak drastycznie nie mo偶na chudn膮膰, to jest z艂e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie chc臋, 偶eby mi ktokolwiek zazdro艣ci艂, a w zupe艂no艣ci anonimowi ludzie w necie... a 9 kg w 5 miesi臋cy to mega dlugo, sama m贸wisz, 偶e jadlas s艂odycze itp, wi臋c nie wiesz jak by艂oby gdyby艣 by艂a na diecie. Z reszt膮 ka偶dy ma inn膮 przemian臋 i nie ma si臋 co k艂贸ci膰, nie chcesz to nie wierz, ale waga mi spad艂a i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja (11, a nie 9 kg w 5 miesiecy) mam 艣wietn膮 przemian臋 materii. tylko zauwa偶 偶e BIEGAM P艁YWAM = MAM MI臉艢NIE KT脫RE SPORO WA呕膭. w obwodach mi nie藕le polecia艂o. jak dwie kole偶anki por贸wna艂y moje zdj臋cia w tej samej sukience sprzed i po, poweidzia艂y ze wygl膮dam "po" na 15 lub wiecej kilo mniej. to chyba o to chodiz, a nie o liczb臋>? i nie katowalam si臋 diet膮 700 kcal dziennie czy co艣 :O lec jad艂膮m jako艣 1800-2000 nawet, ale spala艂am biegajac np 600 kcal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gratuluj臋 Autorce :) Co jad艂a艣 konkretnie napisz i jak ma艂e to by艂y posi艂ki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiecie, 偶e zbyt chuda sylwetka jest nie zdrowa dla organizmu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jad艂a艣 500 kcl? rzeczywi艣cie ekstremalnie, ja a偶 tak to nie wi臋cej jadam bo nie chce jojo dosta膰:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie przekonujesz mnie. W dwa tygodnie 10 kg - nie da rady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jestem zbyt chuda, mam wag臋 w normie, wi臋c spokojnie. Jad艂am na 艣niadanie kromk臋 chleba z jakim艣 serem bez mas艂a i jakie艣 warzywo, na kolacje tak samo, a na obiad zup臋 i te偶 jakie艣 warzywa, np. gotowane broku艂y fasola szparagowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zadowolona 2016
Tak, prawdopodobnie w tym przypadku pojawi si臋 niewielki efekt jo jo, ale nie przejmuj si臋. Liczy si臋 motywacja, na poczatku te偶 nie osi膮ga艂am zamierzonego efektu, ale teraz jest lepiej, znajomy znaj膮c moje problemy poleci艂 mi ten poradnik, sam go napisa艂, poniewa藕 jest dietetykiem, co prawda ten spos贸b nie jest dla wszystkich, ale ka偶dy wyci膮gnie z tego w艂a艣ciwe wnioski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tymiol23
Eee ja w 2 tygodnie zrzucam 4kg ale dodam i偶 jem regularnie,dietetycznie plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl no i ruchu du偶o ruchu wi臋c nie wiem jak mo偶na zrzuci膰 10kg w 2 tygodnie jak dla mnie nie realne!

Udost臋pnij ten post