Gość malamii89 Napisano Wrzesień 25, 2016 dzien przed crio wieczorem zastrzyk fragminu...w opakowaniu 10 zastrzykow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia885 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Peonia gratulacje teraz odpoczywaj ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkaa28 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Dziewczyny przypomnijcie mi proszę po programie rządowym transfer jest bezpłatny a reszta czyli badania, wizyty, wspomagacze itp są już płatne? czy moze coś jeszcze jest za darmo żeby mnie nie próbowali naciągnąć:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rubineye Napisano Wrzesień 25, 2016 Peonia odpoczywaj i gratuluję serduszka :-) Też trafiłam do szpitala w 6 tyg z krwawieniem, więc nie stresuj się będzie dobrze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Rubineye, wiem, o tobie myślałam w drodze do szpitala, bo niedawno pisałaś, ze krwawiłas wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Peonia gratuluje serduszka! Ciesze sie, ze wszystko jest dobrze. Odpoczywaj i już sie nie stresuj, będzie wszystko dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Linkaa bezpłatny jest transfer, nie wiem jak z wizytami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Kurde pobolewa mnie cały czas brzuch tak jakby ze stresu ale staram się niczym nie stresować biorę nospe ale to nie pomaga boję się ze ten bol powoduje skurcze..:/mialyscie tak jak ja?:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2016 Aniu...a czemu nie bierzesz relanium? Ono świetnie działa, człowiek większość przespi a początkowe dni są najważniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutasek85 Napisano Wrzesień 25, 2016 Ten gość to ja :-) coś mnie z loginu wyrzucilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Smutasku a relanium ma jakiś negatywny wpływ czy on tylko może pomóc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Wezmę sobie go masz rację... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Aniu...ja brałam relanium i nospe przez kilka dni, więc też bierz. Po co niepotrzebnie się stresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Dzięki kochana już sobie wzięłam :) a ile razy dziennie bralas relanium? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Aniu... 2 razy dziennie (rano i popołudniu ). Na mnie świetnie działało plus nospa i jest było ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Ania mnie tez po transferze bolał brzuch. Czułam w dole brzucha takie niewielkie ciągniecie, dlatego tym razem wezme dodatkowo atosiban bo tez nie jestem w stanie stwierdzić co to jest. Co do relanium, to ja brałam godzinę przed transferem a potem tylko nospe, pomoc relanium nie działa na macice tylko na głowę, wiec jak potrzebujesz to bierz. Na mnie to chyba nie działa, bo oprócz lekkich zawrotów głowy, to nie czuje żadnego rozluźnienia :) jutro 9:30 mam być na transfer. Ciekawe czy znowu trafie na dr M:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Kasiurek wszystkiego dobrego jutro !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Staram się nie myśleć..Ale to chyba wszystko podswiadomie się dzieje. .:/ mam nadzieję ze się teraz uda...a wiesz może czy można zmienić godzinę brania encortu bo to się bierze przy śniadaniu jak chodziłam do pracy to brałam to po 6 a teraz wolałabym ok 9 bo nie chce mi się tak wcześnie wstawać na śniadanie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Kasiurek to już jutro?powodzenia kochana :)myślałam że we wtorek. .:)ilu dniowe maluszki będziesz miała poddawane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkasia Napisano Wrzesień 25, 2016 Kasiurek jesli Katowice to na dr M nie trafisz bo w ponieezialki go w Kato nie ma.Jest w Czestochowie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Aniu...ja tego leku nie brałam więc nie pomogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Oki dziękuję bardzo smutasku :* idę już spać ..spijcie dobrze ;)dobranoc:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Aniu nic sie nie stanie jak weźmiesz 3h pózniej. A jak sie boisz to stopniowo zmieniaj godzinę. Ja biorę ok 9:00 +- 2h :) bo czasami zapomnę :) dziękuje dziewczyny za kciuki :) to bedą 3-dniowe zarodki ale nie mam pojęcia jakiej klasy bo nie dzwoniłam dzisiaj. Dziwne ale totalnie o tym zapomniałam :) hmm to może akurat trafie na tego przystojniaka Serfera :) tylko nie wiem czy robi transfery :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 26, 2016 Kasiurek Serafin i Grettka tez robią transfery :)..powodzenia dzis na transferze; )..bierzesz 2czy 1 malucha ?..wczoraj wieczorem miałam tak niskie ciśnienie ze nie dało się go zmierzyć..:/.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 26, 2016 Kasiurek, powodzenia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 26, 2016 Jak tam peonia jesteś już po wizycie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiurek86 0 Napisano Wrzesień 26, 2016 Biorę 2 maluchy. za chwile wyjeżdżam do Katowic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Wrzesień 26, 2016 Kasiurek powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 26, 2016 Ania, tak, zostaje do jutra. Dziś póki co nie plamie. W środę mam wizytę w klinice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunshine_111 Napisano Wrzesień 26, 2016 Kasiurek powodzenia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach