Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety mają najlepsze lata po 30stce

Polecane posty

Gość gość

najlepiej wyglądają

Gość gość
szczegolnie, ze brak wtedy popytu ze strony facetow

Gość gość
po 30stce mają duże branie

Gość gość
Po 40-ce również.

Gość gość
brednie, najladniejsze twarze i cialo mamy w wieku 20-24. pozniej sa zmarszczki poziome i porzeczne czola/lwia zmarszczka, siwienie wypadanie wlosow, opadanie owalu twarzy -polikow, cyckow. nie wiem gdzie ty to widzisz, fakt tapeta mozna zniwelowac takie zmarszczki. aczkolwiek dzis widzialam laske z 85 i byla zjawiskowa.

Gość gość
Maja zmarszczki juz po 30, bo wczesniej nie zawracaja sobie tym glowy i dopiero kiedy juz sa probuja je zlikwidowac. A raz powstalych zmarszczek nie da sie usunac, chyba, ze botoksem. Ja wzorem kobiet ze wschodu juz po 20-stce zaczelam intensywnie dbac o skore, choc to i tak pozno, bo mialam juz pierwsze zmarszczki mimiczne, ale zrobilam wszystko zeby sie ich pozbyc i udalo sie ;)

Gość gość
Mam 38 lat, nie mam zmarszczek, niczego nie ostrzyknęłam i się nie maluję. Tylko usta podkreślam lub policzki. Seks nie smakował nigdy lepiej. Strach się bać co będzie po 40stce🖐️:D

Gość gość
Po 40-ce będzie smakował jeszcze bardziej;-)

Gość gość
no przykro mi ale wydaje krocie na kosmetyki i od 26 roku zycia mam mimiczne na czole i jakos nie da sie ich usunac. tarczyca juz w normie, ale ferrytyna za niska. probem suchej skory

Gość gość
to po co marszczysz czoło

Gość gość
kobiety po 30stce nie mają zmarszczek bardziej po 40stce

Gość gość
swiadomie tego nie robie. czesto miewam alergiczne katary przeziebienia to wtedy smarkanie w chusteczke ma takie nastepstwa. nie mam za wiele podsciolki tłuszczowej na twarzy ;/ mam szczupla twarz, powieki juz tez nie takie sprezyste i uniesione

Gość gość
Ja mialam minimalne zmarszczki i tez z powodu przesuszonej skory, bylam na kwasach, kupilam dobre kremy,olejek arganowy, olejek z pachnotki, maseczki nawilzajace, regenerujace, joga twarzy i wiele innych i tak przez ponad pol roku zanim zniknely calkowicie.

Gość gość
co? od 26 roku mam mimiczne na czole i lwia zmarszczke. mam 28 i nie chce mi sie patrzec na to, wiex nie p*****l bo juz 24-25 latki z takimi czolami widzialam..

Gość gość
Co za brednie, po 30-tce to już nieliczne dobrze wyglądają, a w dzisiejszych czasach to nawet 18-latki wyglądają fatalnie. Mieszkam w pobliżu liceum i nawet dziś widziałem młode dziewczyny z paskudnym cellulitem na udach... trochę ruchu by wam nie zaszkodziło, aby ujędrnić uda.

Gość gość
ja 4 km dziennie po******lam do samej pracy i z powrotem, czuje moc w udach.

Gość gość
niektóre baby po 30tce wyglądają jak własne babki :D

Gość gość
śmiac mi sie chce jak widze wytapetowane lasie, sztywne jak widły w gnoju ale dumne bo są piękne. Dla kogo piękne to piękne, oszukujcie sie dalej. Współczuje widoku oczom po zmyciu tego swiństwa,.

Gość gość
Makijaz to nie jest bycie ladna tylko ladnie wymalowana. Zawsze beda istnialy jakies zadbane 30 a nawet 40 ale nie oszukujmy sie przecietna kobieta w wieku 30 lat wyglada zwyczajnie nieciekawo. Nie ma sie co obrazac. Kobiety szyciej starzeja sie od mezczyzn bo mezczyzni w wieku 30 lat najczesciej przestaja wygladac jak chlopcy a zaczynaja wlasnie przypominac mezczyzn.

Gość gość
Ja po 30 wyglądam znacznie lepiej niż jako 20-latka. Mam gladsza cerę, wcześniej miałam blizny po trądziku i byłam blada. Wygladalam jak dziecko. Teraz mniej się maluję, bo nie muszę niczego zakrywac. Figura też ok jestem szczupła, ale mam bardziej kobiecą sylwetkę niż 10 lat temu.

Gość gość
strach pomyslec co bedzie po piecdziesiatce

Gość gość
Bardz dobrze botoks wykonuje dr Kosmowski.