Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była dziewczyna w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Tytuł to taka mała zarzutka i wiem, że to nie mój interes, ale jak czulibyście się gdyby Wasza była dziewczyna była w ciąży? Tzn. ze swoją się rozstałem prawie 2 lata temu, dziecko nie moje oczywiscie, bo musiałby to być cud. Dziewczyna szybko znalazła chłopaka i 7-8 miesiecy temu (tak na oko, patrzac po brzuchu) zaciążyła. Nie odzywalismy sie prawie przez ten czas, ale nasz związek też trwał prawie dwa lata. Duzo przezylismy ze sobą i jest mnóstwo wspaniałych wspomnień. Czy to będzie po*rany pomysł jesli zapytam sie co u niej?

Gość gość
Jej życie,jej sprawa. Jesteś zazdrosny? Zapytać zawsze możesz(oczywiście nie wyskakuj od razu z tą ciążą) ,w końcu kiedyś coś was łączyło. U mojej znajomej też byłą taka sytuacja,że jej były facet myślał,że ona jest w ciąży, bo brzuch i te sprawy a znajoma po prostu tak bardzo przytyła i to była ciąża,ale spożywcza

Gość gość
Zapytać co u niej możesz, ale jak jej obecny chłopak sie wk***i to lepiej odpuść.

Gość gość
Wiem, że nie powinienem i może to być idiotyczne, ale gdzieś w głębi duszy coś gra żeby sie zapytac jak sobie radzi. Nie odzywalismy sie dlugo, ale zbyt duzo przezylismy zeby drugą osobą całkowicie wyprzeć z pamięci. Jej chłopak wygląda pizdowato więc nawet jesli się wkurwi to nic się złego nie stanie. Zalozyłbym sie, ze wiem wiecej o byłej niz jej obecny chłopak. Tym bardziej mi jej szkoda, bo upieprzyła maturę, rok musiała przeczekać na rekrutację na studiach i z prostej matematyki wynika, ze w polowie drugiego roku zaciążyła. Trochę mi jej szkoda, bo strasznie skopała sobie start w dorosłe życie. Nie powinno mnie to interesować, ale mam nadzieję, że tatuś dziecka nie ucieknie, bo w zasadzie.. Nawet w ramach zadośćuczynienia z rozstania wbiłbym mu do głowy, ze sie takich numerów nie odstawia.

Gość gość
I ciaża spozywcza na pewno nie. Dziewczyna filigranowa, a brzuchol odstawał jakby chowała pod nim piłkę rehabilitacyjną.

Gość gość
Ty ją nadal kochasz? Dlaczego się rozstaliście?

Gość gość
a co Cie jej zycie teraz obchodzi? Jest w ciąży to jest, ukalada sobie zycie, nudzi Ci się? to weź się do pracy.

Gość gość
Może popytaj wśród znajomych o ten jej związek.Tylko dyskretnie.

Gość gość
Niee, nie kocham. Zwyczajnie nie zachowuję się jak d**ek i przy rozstaniach nie wyzywam od zdzir i nie każę wypier**alać na drzewo. Rozstaliśmy się z powodu moich kłamstewek i ogólnie c******j sytuacji w rodzinie. Nie było zdrady, zwykłe "niedopasowanie" i czemu się nie dziwie, dziewczyna nie chciałby żyć pod jednym dachem z moją popierd**loną rodzinką i uciekła póki mogła.

Gość gość
Wątek z doopy wyssany, bo raczej żadna studentka nie chciałaby 60-latka.

Gość gość
To dlaczego zakładasz od razu,że z jej facetem jest coś nie tak?

Gość gość
Nie masz wobec niej żadnych zobowiązań. Rozstaliście się,każdy poszedł we własną stronę. I nawet jeśli jej obecny facet/ojciec dziecka okaże się nic niewartym gnojem, to już jednak nie jest twoja sprawa.

Gość gość
z tym, że może sie wk****ić chodziło mi o to, że jeżeli chce z nią być i przeszkadza mu że z nią gadasz nie należy się wtrącać w ich związek. A sprawdzić jak sobie radzi jest oczywiście wskazane.