Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutna onaaa

Czy Waszym zdaniem to sa zdjecia slubne?Jak on mogl pol roku po rozstaniu ze mna

Polecane posty

Gość bardzo smutna onaaa

Nie mogę uwierzyć w to co zobaczyłam... zastanawiam się czy to są zdjęcia ślubne czy tylko jakaś tak sesja ta sukienka nie do końca jest ślubna ale nie wiem... https://zapodaj.net/252df226afff0.png.html https://zapodaj.net/b68173e0df631.png.html Zerwał ze mną po 5 latach. Zaczęło się sypać odkąd ją poznał, pracowali razem ona jest protestantką i mu o tym opowiedziała na czym polega ich wiara w Boga, o Jezusie, zaczął się tym interesować, czytać biblię i mnie ciągnąć za sobą, ja nie chciałam za tym iść, bardzo sceptycznie do tego podchodziłam ale on nie... rozmawiałam z pastorem tego kościoła nawet indywidualnie, wszystko to co mówił było ciekawe, ci ludzie też ok ale jakoś nie miałam przekonania,nie chciało mi się aż tak angażować w wiarę i chciałam go ostudzić a on złapał bakcyla powiedział mi, że uwierzył w Jezusa i będzie brał chrzest, ja powiedziałam, że się na to nie zgadzam, że mu odwaliło i się rozstaliśmy przez to pod wpływem emocji trochę... on twierdził, że ograniczam jego wolność a ja stwierdziłam, że w swoich wyborach nie bierze pod uwagę mojego zdania. I nagle na jej profilu na fb po pół roku od tej sytuacji pojawiło się to.... myślicie, że oni wzięli ślub...? Ja głupia wierzyłam, że mu przejdzie i że jeszcze wróci

Gość gość
Przystojny :) To ślubne zdjęcie.

Gość bardzo smutna onaaa
Chyba do niego napisze mógł mi powiedzieć... serce mi zaraz pęknie. Zabrała mi faceta :(

Gość gość
Ślubne jak nic

Gość bardzo smutna onaaa
Albo napiszę do niej i powiem jej jak cierpię i co mi zrobiła....

Gość gość
Nie zabrała, tylko sam się zabrał. Olej go, bo on olał ciebie. Znajdziesz następnego i nienawiedzonego. A zdjęcia pewnie ślubne.

Gość gość
Na milion procent slub

Gość gość
faceci tacy są. Po długoletnich związkach, zwykle jest zerwanie i szybki ślub z inną. Nic nie zrobisz.

Gość gość
Ukraina - bogaty miejski kraj w Europie. Partner Unii Europejskiej oraz Nato. Wkrótce dołączy do Unii Europejskiej oraz NATO. Rosyjskie wojska wjechały do Doniecka oraz na Krym w 2014 roku, jednak w pozostałych częściach kraju niema wojny. Sporo Polaków wyjeżdża do Ukrainy do pracy - na truskawki (zbieranie truskawek) bądź też pieczarek itd. Jest to największy kraj Europy pod względem powierzchni. Ma około 50 tysięcy ludności, w Kijowie (stolicy Ukrainy) Mieszka około 4 tysięcy ludzi. Ukraina leży nad morzem Czarnym oraz Azowskim, ma piękne góry i pola.

Gość gość
Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.

Gość gość
Wyglądają na ślubne. Wiem ,że boli i cierpisz ale czas leczy rany.Nie zaglądaj na jego facebooka bo będzie jeszcze gorzej .Najlepiej zajmij się sobą i swoim życiem bo z tego i tak nic już nie będzie a Ty się tylko zadręczasz.

Gość gość
szybki ślub, szybki rozwód, nie martw się

Gość gość
Zielona Góra – miasto na prawach powiatu w zachodniej Polsce, największe miasto woj. lubuskiego, siedziba organów samorządu województwa, marszałka i zarządu województwa lubuskiego i Sejmiku Województwa ... Wikipedia Powierzchnia: 278,3 km² Pogoda: 21 °C, wiatr płn., 10 km/h, wilgotność 73% Województwo: Województwo lubuskie Liczba ludności: 119 182 (2012) Organizacja Narodów Zjednoczonych Czas lokalny: sobota, 11:11 Uniwersytet: Uniwersytet Zielonogórski

Gość gość
POZNAŃ KUŹWA! :D

Gość gość
przejdzie ci.to tylko emocje toba targają.wyglada na slub.a pisanie nic ci nie da.tylko sie pograzysz

Gość gość
Nie ten to będzie inny. Nie powinnaś tu publikować czyichs zdjęć poza tym!!

Gość gość
autorko - twoje ślubne zdjęcia są do du/py. lecz się! :P

Gość gość
A widzisz pierścionek, bo ja nie