Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektórzy doświadczają w życiu tak potwornych cierpień? Gdzie Bóg?

Polecane posty

A moim zdaniem życie jest świetne, a dla takich jak ty/wy nie powinno rzeczywiście być. Na co czekacie? Zabijcie się.

Gość gość
Po pierwsze to nie jestem dzieckiem. Po drugie tyle juz przeszlam życiu, że skłoniło mnie to do takiej refleksji. Po trzecie nie zabiję się, bo kara a samobójstwo spotka moją rodzinę

A nie przyszły do twojej tępej głowy refleksje na temat reinkarnacji? Że możesz odrodzić się i znowu gadać tak samo, bo takich jak ty jest wielu. Wasze byty nie mają większego sensu w rzeczywistości, nic do niej nie wnosicie.

Zmartwię cię jeśli uważasz że po opuszczeniu będziesz szczęśliwa - będziesz taka sama jak za życia :) Haha to kim jesteś w momencie opuszczenia czyni cię takim później.

Gość gość
synu fubu, a nie dotarlo do twojej tepej glowy, ze kazdy ma swoj punkt widzenia i swoje zdanie???

Jak becząca nastolatka z pryszczami którą rzucił chłopak - "Moje życie nie ma sensu i żyje za karę." Żałosne.

Zgadzam się w tych kwestiach z Akimke i Fubu więc nie będę pisała nic więcej. Swoją drogą dobrze widzieć stary nick, jak by się człowiek cofnął w czasie.

Zmień ten awatar Pe bo mnie drażni. Co to za g****o? Wygląda jak wnętrze sracza w lesie.

a wracajac do reinkarnacji po co meczyc sie jeszcze raz gdy ludzie po smierci wracajac muwia ze jest na tamtym stronie zaj/ebis/cie