Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbezczelni

Gówniarstwo i bezczelność.

Polecane posty

Gość bbezczelni

Stałam i rozmawiałam z kolegą przed sklepem, a on wszedł we mnie zapatrzony w swój telefonik. Z jego zakrzaczonej, kilkunastoletniej, tłustej mordy wydobyło się jedynie: ''oj sory''. Powiedziałam mu, żeby uważał trochę, a on będąc już kilka metrów dalej wyskoczył do mnie z tekstem: ''Nie płacz, jak chcesz to ci mogę to jakoś wynagrodzić''. Nie dość, że był ubrany w to co był, że wyglądał jak wyglądał, że mył się ostatnio pewnie z tydzień temu, to jeszcze pyskuje. :/ :/ Na samą myśl o tym, że on mnie dotknął swoim łapskiem jest mi źle. :( Wydaje mi się, że czasem gdzieś widuję tego mośka. Teraz się boję, że będzie mnie zaczepiał. Następnym razem jak we mnie coś wlezie, to nawet nie zwrócę mu uwagi, tylko chyba od razu zacznę uciekać. Kiedyś miałam jeszcze jedną taką sytuację, ale to akurat było kilka lat temu. Wtedy wyprzedzając mnie strzelono mi za plecami gumą do żucia. Dosłownie kilka centymetrów od mojej głowy. Tamten akurat był przystojny. czysty, pachnący i w ogóle zadbany, ale to przecież nie znaczy, że może mi dokuczyć i z wielką dumą iść dalej.

Gość gość
Kto ci tu pozwolił dać zdjęcie swojej matki? wypieprzaj

Gość gość
Gimbie spieprzaj do nauki a nie tym dennym topikiem zasmiecasz forum.