Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może to głupie, ale...

Polecane posty

Gość gość

czuję się osaczona....sytuacją! Ostatnio bardzo się na kimś zawiodłam i teraz czuję, że mam dość. Ta sytuacja mnie osacza, wszystko mnie przytłacza, jest dla mnie trudne i nie do zniesienia. Boli mnie głowa od nadmiaru myśli. Ludzie w okół mnie denerwują. Chciałabym choć przez chwilę być zupełnie sama, albo wyciczyć i zresetować mózg. Nie mam nawet ja wyjechać... Chciałabym cofnąć czas i nigdy nie nawiązać kontaktu z tą osobą albo choć w porę zareagować. Co robić? Jestem psychiczna?

Gość gość
dlaczego czujesz się osaczona skoro zakończyłaś znajomość ,

Gość gość
Nie jesteś

Gość gość
No własnie nie zakonczyłam tak do konca. Ona zawisła w czasoprzestrzeni i nie wiadomo o co chodzi... Osacza mnie myslenie o tym, analizowanie, rozgrzebywanie...Mozg mi paruje od mysli. Wszystko mnie przytłacza, każda najmniejsza rzecz jaka musze zrobić-nawet wyjscie po zakupy. Chodzę do pracy, ale wszystko mnie tam denerwuje-jest za duzo ludzi. Chciałabym pobyc sama ze sobą, wyjechac gdzies sama albo znalezc miejsce, tu gdzie jestem, na chwile samotnosci.

Gość gość
mam tak samo. pokochalam alkoholika i ani nie umiem normalnie być w tym związku ani nie umiem odejść

Gość gość
Nie rozumiecie...Nie jestem w zwiazku, nie bylam w nim. Zawiodłam się tak normalnie, po prostu, jak czlowiek na czlowieku. Nie zakonczylam tej znajomosci-ona zawisla. A ja tak naprawde nie wiem o co chodzi. Tym razem to pileczka nie jest po mojej stronie... Wiec jak nie wiem o cho chodzi to mysle i mysle i mysle. Chciałabym po prostu zapomniec o tym, bo ta sytuacja mnie przytlacza i w pewnym sensie osacza. Jestem normalnie w swiecie zmeczona psychicznie i poniekad tez fizycznie. Nie rozumie mnie nikt.