eRCe 33 Napisano 48 minut temu A teraz moja zagadka: Dwie kulki i armatka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 9 Napisano 47 minut temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Jest prostsza odpowiedz, ale możesz uważać, że jestem autystką Wiem na podstawie co pisałaś mi kiedyś. Uczyłaś się tego? Tak wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 9 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, eRCe napisał: A teraz moja zagadka: Dwie kulki i armatka. Nożyczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 33 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, OnlyTime napisał: Nożyczki. Nie, ale idziesz dobrym tropem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 33 Napisano 45 minut temu Leżak na bank odgadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 150 Napisano 45 minut temu 10 minut temu, taka_pokraka napisał: Tak naprawdę to leżak dał prawidłową odpowiedź jego spełnia wszystkie przesłanki z zagadki. Bo to lalka z silent hill prawdopodobnie 2 remejk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 9 Napisano 41 minut temu Trzecia 3 zagadka. Co ma cztery nogi rano, dwie nogi w południe i trzy nogi wieczorem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach