Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinka_24

Czy pierwszy raz moze być bolesny ?

Polecane posty

Gość Alinka_24

czy nie ma sie czego bać?

Gość gość
Nie ma się czego bać gdy chłopak jest delikatny. Zaczął od minetki tak że doprowadził do wspaniałego orgazmu. Później delikatnie sztywnym członkiem drażnił się z cipką delikatnie wkładał dochodząc do błony dziewiczej. Gdy byłam całkowicie wyluzowana wszedł mocno po same jądra nie czułam bólu. Przytuliłam go do siebie i tak do wtrysku gdy poczułam ciepłą spermę również doszłam do kolejnego orgazmu.

Gość gość
zazwyczaj jest bolesny, dla moich koleżanek dwie miały jako tako reszta wspomina nieprzyjemnie

Gość gośći w domu
Do tego jest potrzebny czuly i delikatny facet. To może być przyjemne baaa nawet jest tylko trzeba wiedzieć z kim. Polecam sie ;)

Gość gość
A ile masz wiosen i z iloma to robiłeś ? Boję się by coś nie złapać.

Gość gość
Oj może. Co z tego że facet czuły, penis to penis, ma swój obwód i musi wejść w coś co do tej pory miało ciasno przylegające ścianki, które się nigdy nie rozciągały. Dlatego można czuć coś bardzo przykrego, takie połączenie rozpychania na siłę, rozciągania, trochę ranienia, skóra tam boli jak ranka jeszcze dwa dni po, nie chce nikogo straszyć bo u każdego to jest trochę inaczej, ale dla mnie to był największy ból jaki przeżyłam.

Gość gość
Ja nie miałam bólu bo gdy dobrze rozgrzeje i cipka mokra ma poślizg i wchodzi bez bólu jak w masło.

Gość gość
Kłopot w tym, że im więcej czułości i pobudzania, tym więcej boli. Pobudzanie zwiększa ukrwienie i czułość zakończeń nerwowych. To powoduje większy ból. Najlepiej dobrze nawilżonym członkiem wjechać z uczuciem aby nie podrażnić i przebić.

Gość gość
Najlepiej to jedno ostre pchniecie, i po wszystkim.

Gość gość
Dokładnie jakby co to najlepiej szybko a nie tak ''draznic''. Nie wiem czy dobrze ujęlam ale wiecie o co chodzi. Bol szybciej minie.

Gość gość
nic a nic nie bolalo, bylo bardzo przyjemnie. Moj tez zaczal od minetki, mialam orgazm, potem normalnie we mnie wszedl. Bylo super. Jeszcze raz- zadnego bolu nie bylo.

Gość gość
Ostre pchniecie jest najlepsze.

Gość gość
Najgorzej jest gdy jest dziewczyna spięta i naprężenia się w kroczu jest wtedy ból.Powinna być wyluzowana.

Gość gość
Mięśnie krocza spinają się mimowolnie bo po prostu nagle coś wielkiego wpycha się do środka

Gość gość
Cos wielkiego? Lepiej za duzy jak za maly.

Gość gość
Mnie bolało kilka pierwszych razy. Bolało dość mocno mimo że w wcześniej było palcem

Gość gość
A co, mial takiego duzego, albo ty nie bylas wystarczajaco wilgotna?

Gość gość
mnie też bolało gdzieś tak do 12 stosunku i nie miałam ztego żadnej przyjemności wtedy

Gość gość
Do 12 stosunku? Cos mi sie wierzyc nie chce.

Gość gość
Dla mnie też sukcesem było jak już przynajmniej nie bolało. Ale żeby penetracja sprawiała przyjemność to rzadkość. Trzeba być naprawdę baaaaaardzo nakręconym i zrelaksowanym.

Gość gość
co ma kwestia twojej wiary, niestety bolało mnie tak do 12 seksu i podejrzewam że nie jestem jakims wyjątkiem

Gość gość
Z czyms takim sie jeszcze nie spotkalem. Moze ty jestes tym wyjatkiem.

Gość gość
Mnie bolało tak do 4 może 5 razy, ale w sensie pierwsze wejście członka, bo czułam, że jest ciasno, później sama przyjemność, im głębiej, tym lepiej ;) a pochwa zawsze delikatnie mi się zaciskała na początku, nie dlatego, że tego nie chciałam czy coś, po prostu troszkę stresu mimo podniecenia, kilka pchnięć i już było ok :) nawet mega relaks niewiele dawał, ale nie ma co się zrażać małym bólem, wszystko przejdzie, a to jest warte zachodu, uwierz

Gość gość
A czy każda z was krwawiła?

Gość gość
Rzadkość, ale może się zdarzyć, że nie ma krwawienia. A już na pewno jeśli w wyniku nieświadomego działania stracisz wcześniej dziewictwo.