Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Makabryczna historia! 7m .niemowlak leżał martwy kilka dni w łóżeczku!

Polecane posty

Gość gość
Młodociana mamuśka więc co się dziwicie? 21 lat i dwoje dzieci? Niestety tak widzę większość tych młodocianych mamusiek. Wpadkowiczki poimprezowe, nieroby i patologia. W mojej rodzinnej miejscowości znam takich pięć, a tu gdzie mieszkam od czasu studiów trzy. Owszem znam też kilka młodziutkich mam całkiem fajnych, które tworzą z mężami czy partnerami normalne rodziny ale to są wyjątki i one same też widzą jak to w większości wygląda. Te patuski robią tylko złą opinię tej garstce normalnych młodziutkich mam, które owszem wpadły w wieku nastu lat (no bo nie zakładam, że ktoś normalny chce rodzić dzieci w wieku 16-18 lat) ale wzięły swoje "niespodzianki" na barki podobnie jak ich faceci pomimo błędu ogarnęli się, pozakładali rodziny, starają się i dbają o dzieci.

Gość gość
Imie synka Milan - od razu widać ze patologia

Gość gość
Chyba nie przypuszczacie, że ta patologia pracowała, więc spokojnie na dwójkę dostawali po 500 zł. jak można było tyle trzymać martwe dziecko w domu? Przecież zwłoki po kilku dniach zaczynają śmierdzieć.

Gość gość
gość dziś naćpani byli na maxa a wszystko się rypło, bo złapali do kontroli dziadzia do dziecka, który miał przy sobie większą ilość narkotyków. Poszli przeszukać jego mieszkanie i tam, nikt nawet się tego nie spodziewał, ze odkryje zwłoki dziecka :O :( Parę lat temu bodajże w Krakowie, para naćpanych rodziców upiekła swoje dziecko i zjadła :O

Gość gość
Gośc z 9:50 żartujesz? Nie, wiem, że nie robiłabyś sobie takich żartów. Chyba nigdy nie nadejdzie dzień, kiedy ludzie przestana mnie szokować. :(

Gość gość
gość dziś nie, nie żartuje, nie z takich tematów to była głosna sprawa ładnych pare lat temu

Gość gość
Jprdl Czemu ludzie takie piekło robią na ziemi i to swoim własnym dzieciom. Kastracja i wiezienie z przymusowymi robotami dla takich. Żadna łagodna kara czy nawet kara smierci-niech zyja tu na ziemi i żałują gorzko za to do czego sie dopuścili. Nie ma gorszej kary niz zycie ze świadomością co sie zrobiło. Kazdego dnia bym im przypominała jakimi ścierwami są. Najlepszy odwyk.

Gość gość
No akurat tym ludziom to na 500+ nie zależało skoro uśmiercili to drugie dziecko.