Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka2255

Szukam dobrej kliniki medycyny

Polecane posty

Gość jolka2255

Cześć. Szukam dobrej kliniki medycyny estetycznej w Warszawie. Doradzicie mi jakieś sprawdzone oferty? Chodzi mi przede wszystkim o zabiegi laserowe.

Gość alicja1221
Od d łuższego czasu zastanawiałam się nad depilacją laserową nóg, ale przyznam szczerze, że się nieco bałam poparzeń (gdzieś przeczytałam, że to możliwe). Koleżanka doradziła mi klinikę Beauty Skin ( www.beautyskin.com.pl ) i jestem bardzo zadowolona z efektu. Oni wykorzystują bardzo nowoczesny laser Vectus, polecam wszystkim, którzy boją się depilacji laserem, bo zabieg nie wiąże się z dyskomfortem.

Gość Irminn
Ja osobiście polecam Klinike Miracki - dokładnie przeprowadzają zabiegi, dobrze no i sprzęt porządny. Robiłam tam depilację laserową - pare zabiegów i wszystko zrobione! moim zdaniem godne polecenia!

Gość gość
czy ktos zna klinike szmaragdowa w Sosnowcu.chcialabym isc tam na zabieg.ale nic o nich nie wiem

Ja korzystałam z zabiegów w ESTETI-MED i jestem bardzo zadowolona. Robiłam na początku zeszłego roku depilację laserową nóg. Po czterech zabiegach było po wszystkim, ale wiadomo, że nie jest to regułą, bo wszystko zależy od włosa. Jolka2255, pamiętaj, żeby dobrze się przygotować do zabiegu. Tu możesz poczytać co i jak - http://www.esteti-med.pl/blog/warto-wiedziec-o-depilacji-laserowej/. Naczytałam się sporo na forach o wyczynach kobiet przed laserem ;) Głowa boli, a przecież im lepiej jesteśmy przygotowane tym lepsze rezultaty.

Gość gość
Ja chodzę do Kliniki Sfera do dra Migały. Klinika nowoczesna, świetnie wyposażona, lekarze profesjonaliści, a pan dr Migała to już w ogóle fachowiec, jakich mało, z wieloletnim doświadczeniem, a wciąż ze wspaniałym podejściem do pacjentek :) Z ofertą można się zapoznać na stronie http://klinikasfera.pl, sprawdzone miejsce, polecam gorąco :)

Gość EviEvi9
Ja tylko Kraków mam "obcykany". Na pewno wysoką jakość usług (nowoczesny sprzęt, miły personel) jest w estetika na sławkowskiej. Chodziłam tam przez jakiś czas na depilację laserową, teraz planuje zabiegi na ciało ( takie tam...ujędrnianie). No i atmosfera jest super - piękne wnętrza, przepyszna kawa (mają tam takie śmieszne spodeczki w kształcie poduszki) i intymna atmosfera.

Gość gość
Dobry gabinet medycyny estetycznej w Łodzi Marzeny Majcherczyk polecam. W Dream-Med robiłam już kilka zabiegów i jestem usatysfakcjonowana z efektów :)

Polecam klinikę Dr Legrand w Krakowie. Niesamowite miejsce przy samych bulwarach Wiślanych. Niezwykle miła obsługa, doświadczeni kosmetolodzy, którzy doradzą Ci we wszystkim, znakomici lekarze,dr Joanna Łudzik robiła mi zabieg laserowy i jestem zachwycona efektami. Jeśli szukasz dobrej kliniki w Krakowie, to Dr Legrand będzie najlepszym wyborem :)

Gość gość
W Warszawie zdecydowanie Klinika Sfera i dr Migała - wspaniały lekarz, który się zna na swojej pracy i któremu można zaufać :) Ja wykonywałam w tej klinice kilka zabiegów, m.in. zabieg z osoczem bogatopłytkowym, tzw. wampirzy lifting http://www.klinikasfera.pl/osocze-bogatoplytkowe :)

Gość karolinkaasss
Razem z kole żanką wybrałyśmy się na depilację laserową do Kliniki Beauty Skin (http://www.beautyskin.com.pl) przy ul. Pokornej i jesteśmy bardzo zadowolone z efektu. Skóra jest gładka, włoski nie odrastają. Zabieg wykonany był nowoczesnym laserem Vectsus. Wcześniej skusiłam się na depilację innym laserem i niestety efekt nie był trwały.

Gość gość
Jeśli chodzi o Klinikę medycyny estetycznej to polecam Klinikę Dr Legrand. Wypełniałam sobie usta, kwasem hialuronowym, efekt niesamowity, naturalne, pełne, jędrne, a moja pewność siebie skoczyła do góry!

Gość gość
a czy klinika od gabinetu medycyny estetycznej się czymś różni?

Najlepiej poczytać opinie w sieci. Ja tak zawsze robię jak szukam jakiegoś lekarza czy specjalisty. Komentarze innych pacjentów zazwyczaj mogą nam wiele powiedzieć.

Gość Michalinka556

Wszystko zależy od tego gdzie mieszkasz. Jak np w katowicach, to tutaj bardzo dobra klinika jest klinika estetis. Miałam tutaj powiększane usta preparatem restylane kysse.  usta wyglądają bardzo naturalnie. Nie miałam jakos żadnych siniaków.