Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę popełnić samobójstwo, ale nie mam do tego siły psychicznej

Polecane posty

Gość gość

nie mam depresji i nie to jest powodem chęci popełnienia samobójstwa. Powodem jest to, że nie chce mi się użerać z uczelnią, obowiązkami, być zmuszanym do pracy i robić do siedemdziesiątki po to, żeby i tak umrzeć. Takie życie nie ma sensu. Tak, to jest lenistwo. Zwyczajnie NIE CHCE MI SIĘ mierzyć z tym wszystkim, całym j*banym wyścigiem szczurów, chodzeniem do pracy, stresowaniem się, płaceniem rachunków i wysłuchiwaniem gróźb, że jak nie dopełnię swoich obowiązków to życie mi się posypie. To się nie opłaca. Więc moje pytanie. Jak znaleźć w sobie siłę psychiczną, żeby palnąć sobie w łeb?

Gość K2089
Chcesz czegoś innego?

Gość gość
14:53 Że co?

Gość gość
15:16 Po śmierci, niezależnie od tego w jakich okolicznościach nastąpi najprawdopodobniej urywa się film i jest zupełny brak świadomości, to wszystko. No, a to jest lepsze, bo wreszcie miałbym spokój od tego cholernego zap*dolu i tłumaczenia się wszystkim dookoła, dlaczego jeszcze czegoś nie zrobiłem.

Gość gość
Znajdz jakas pasje cos co da ci satysfakcje cos co lubisz robic i zobaczysz ze przestaniesz od razu myslec o samobojstwie (wiem to bo sama tak mialam a teraz robie to co kocham pomagam ludziom ktorzy wlasnie mysla o samobojstwie i nawet nie wiesz jaka mam satysfakcje kiedy dowiaduje sie ze osoba ktora myslala o samobojstwie nie chce juz tego zrobic) nie poddawaj sie moze jesli lubisz podroze to zwiedzaj swiat albo zarabiaj na swojej pasji ludzie tez tak robia trzymam kciuki wierze ze dasz rade:)

Gość K2089
Chcesz się skontaktować? Mogę mieć dla Ciebie ciekawą odskocznie.

Gość K2089
Jeśli tak to załóż GG i podaj mi tu swój numer. Odezwę się

Gość gość
15:57 A weź sp*dalaj, nie potrzebuję żadnego syfu, który na początku da mi chwilę ulgi, a potem wrócą stare motywy, a do tego będę miał dodatkowy problem. Od zap*dolu na tym świecie się nie ucieknie żadnym sposobem, a tym bardziej brnąc w jakieś g****o typu dragi. Kierownik w robocie i tak będzie drzeć ryja, rachunki i tak przyjdą, a skarb państwa zaj*bie dodatkową kupę kasy. Od tego się nie ucieknie. Tylko wygrana w totka może na to pozwolić.

Gość k2089
Nie proponuje Ci używek. Źle mnie zrozumiałeś. Mogę Ci dać perspektywę na "wygraną w totka" jak to zgrabnie ująłeś. Niczego od Ciebie nie chcę, żeby nie było.

Gość gośćEve
k2089 Co ty od niego chcesz?

Gość gość
Nie, no to musi być jakiś haczyk, jakieś kombinatorstwo typu spamu netowego etc, zmień kolor facebooka, czy inny lewy przekręt, który ogołoci mnie z paru dyszek, stów, albo i gorzej, a sam chooya na tym zarobię. W burdelu na kółkach, jak kafetria kręcą się różne podejrzane typy, które mają fobie społeczną i zarabiają hajs na oszustwach internetowych.

Gość K2089
Sam się o tym dowie, zwłaszcza, że nie ma nic do stracenia. Podejrzliwość i przypinanie łatek oszustów to rzecz w tym kraju dość typowa. Rozjaśnię, Ci wszystko, ale nie tutaj, nie wśród empatycznych matek i fanatyków religijnych. W końcu chcesz coś zmienić prawda?

Gość gość
16:51 Nieee ma bata nawet, znajdź kogoś innego, a najlepiej nikogo. Ja nie dam się na to złapać, jakby to było coś uczciwego i rzetelnego to napisał/ałabyś to tutaj. Syf jakiś na bank i tyle. Nigdy nie uwierzę kolesiowi z kafe, który ma nick K2089. Na kilometr trąci to jakimiś machlojkami. Tak ot, obcej osobie to nikt nie pomoże bezinteresownie, a już zwłaszcza w tym burdelu.

Gość Edziaaaaaaaa
Jak kiedys mialam mysli samobojcze to ae pomyslalam " Kiedyś na pewno umrę, wiec co mi szkodzi jeszcze pożyć? :P

Gość K2089
Przy innym nicku byś nagle zaczął wierzyć? Jestem tu przypadkiem, w moją bezinteresowność nie musisz wierzyć. Widzę, że dostrzegasz schemat w jakim żyjemy i chciałem Ci zaproponować rozwiązanie. Oceniłbyś sam, ja Cie do niczego nie będę namawiał i niczego tym bardziej od Ciebie nie chcę. Jeśli nie chcesz, w porządku. Jednak miej na uwadze, że być może tracisz ciekawą opcje bo boisz się przeczytać(!) co mam do powiedzenia. Tylko tyle i aż tyle

Gość gość
A skoro to jest takie bezinteresowne i niewinne to dlaczego tutaj nie możesz tego napisać? Przeszkadza ci, że inne osoby się do tego odniosą, czy już wcześniej ktoś kto łyknął i zniweczy plan?

Gość gość
A czy Ja moge poprosic o ta opcje

Gość gość
sataniści i inne p****y cała kafeteria

Gość K2089
Zabawne, że znów insynuujesz prowadzenie intrygi. A czy jest sens, by ktokolwiek, kto jest niezdolny do pojmowania rzeczywistości w inny sposób niż dom,praca,dom,praca odnosił się do tego? Nie chcę nikogo urazić oczywiście, ale wątpię by ktoś inny niż Ty tutaj mógł trzeźwo spojrzeć na moją idee.

Gość gość
17:11 Tyyy, nie ładuj się w to, bo to ewidentnie jakaś machlojka. Ja już niejedno w życiu widziałem i takie coś kończy się za każdym razem w ten sposób, że w najlepszym wypadku g****o z tego masz. Ja dobitnie podziękuję i to jest moje ostatnie słowo w tej kwestii.

Gość gość
demonfoe ?

Gość gość
I jeszcze ten banialuk, że tylko ja zrozumiem o co w tym chodzi. Klasyczne uwodzenie sekciarskie. Argument żaden, bo TYLKO JA mogę zrozumieć to tak samo dobrze tutaj, jak i przez gg, czy inne komunikatory. Ja mam dość syfu w życiu i zaległych obowiązków, żeby sobie jeszcze dodatkowe problemy robić. J*bana uczelnia wykończy mnie psychicznie. Za każdym razem to samo, zbliżają się terminy, a ja odkładam wszystko na ostatnią chwilę i kopie rowy łopatą, zajmuję się wszystkim tylko nie j*banymi pracami, gdzie trzeba te ch*jowe przypisy wstawiać, kropka, przecinek, indeks inne ch*jstwo. Wiem, że nikogo to nie obchodzi, ale jak to napiszę to może zrobić mi się lepiej, więc wylewam tutaj ten syf. Zawsze według tego samego schematu.

Gość Turkuć
Też tak miałem w wieku 16 lat, ale mi przeszło.

Gość K2089
Tamten kolega nie będzie się w to ładował, bo nie mam zamiaru mu tego objaśniać. Ty wydałeś mi się człowiekiem z głową więc chciałem Ci nakreślić ramy tej "opcji". Ja zaś ostatecznie zapewniam Cie, że jedyne co Ci oferowałem to wysłuchanie o co chodzi. Dodam, że ćwierćinteligent nie byłby w stanie wykorzystać w praktyce tego co chciałbym zaproponować

Gość K2089
Słowem klucz jest tutaj bukmacher, nie żadna sekta czy tym podobne

Moim zdaniem może i nie masz depresji....ale niestety chorujesz na coś poważniejszego...idź do psychiatry i to szybko!

Gość gość
Żaden "bukmacher" nie ocali mnie przed lutą od starego, którą bankowo otrzymam za niezaliczenie sesji poprawkowej, jak i każdy kto pomoże mi się w jakiś sposób od tego wymigać i nawet jeśli jesteś k*rwa z FBI, firmy zrzeszającej wyszkolonych, płatnych morderców, należysz do samurajów, ninja, do antyterrorystów to z moim starym NIKT sobie nie da rady, nikt k*rwa. John Wick, Jet Lee, Fiodor Emelianenko z Pudzianem i oddziałem doborowych komandosów są u mojego starego NA JEDNĄ LUTĘ. Nie masz pojęcia o czym p*dolisz. Żadna technologia nie pozwoli mi się ukryć przed moim starym, który wyciska na klatę więcej od czterech pudzianów, naj*bałby sam czterdziestu typa i rozwalił gołymi rękami armię płatnych zabójców, gdyby przyszli w nocy do nas do chaty, a on byłby w samych gaciach szedł do lodówki po kefir. Żadna siła tu nie pomoże, tutaj trzeba k*rwa zaliczyć tą sesję, bo inaczej będzie luta. Jedna i lekka, ale będzie, a do tego ten czas oczekiwania na nią jest najgorszy.

Gość gość
K przestań słodzić bo nikt się na to nie nabierze. Upierdliwy jesteś jak Jehowi. X Autorze jesteś pieprzonym leniem, egoistą i mentalnym dzieckiem. Nie wszystko robi się dla przyjemności. Chcesz się zabić? Ok, ale nie myśl, że przestaniesz istnieć. Ty nawet dobrego powodu nie masz:P

Gość gość
Albo studenci są teraz wybitnie niedorozwinięci, albo jesteś gimbusem.