Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę popełnić samobójstwo, ale nie mam do tego siły psychicznej

Polecane posty

Gość K2089
Nie bądź ograniczony gościu mówiąc, że jestem nachalny. Odpowiadam na posty, to chyba nie jest nic nienormalnego? Nie przesadzaj z tą wszechmocą Twojego ojca, zwłaszcza, że możesz się od niego uniezależnić. Na przykład finansowo.

Gość gość
K*rwa, mój stary jest wszechmocny. Nawet, gdybym miał willę otoczoną przez ochroniarzy i gang kolumbijski z bronią automatyczną to mój stary sam zrobiłby na nią wjazd, naj*bał wszystkich zanim zdążyliby cokolwiek zrobić, a potem dostałbym tą lutę. Nie ucieknę od tego. Luta musi być i koniec. Pewnie nawet, jakbym już się zaj*bał i miał śmierć kliniczną z halunami to w tych halunach pojawiłby się jeszcze mój stary i zdążył sprzedać tą jedną lutę, zanim światła by zgasły.

Gość gość
Nie przeklinaj gówniarzu! Skoro zdążyłeś nałapać pał w tak krótkim czasie to zajmij się nadrabianiem. Bardzo fajnego masz ojca.

Gość K2089
Jeśli Twoj ojciec jest głównym powodem dla którego tkwisz w sytuacji, z której jest co najmniej kilka dróg wyjścia to gratuluje ;v

Gość gość
A co ja poradzę, że moim marzeniem jest się op*dalać tak, jak Platforma Obywatelska w czasie swojej kadencji? Jak oni mieli prawo to czemu inni nie mogą?

Gość K2089
Nie tylko Twoim, z tym, że oni sobie na to zapracowali. Doszli do władzy, zbierali głosy, przekonywali wyborców etc. Jak Ty nie wykonasz żadnego kroku w tym kierunku to nic się nie zmieni. Etos ciężkiej pracy stary...

Gość gość
A co jest złego w braniu narkotyków? Przeciez to przyjemny sposób na samobójstwo.

Gość K2089
Używki to najgorsze cholerstwo jakie spotkało ludzkość

No to masz ojca psychola i teraz już wiadomo dlaczego żyć Ci się nie chce. Ojciec stosuje zapewne przemoc fizyczną i psychiczną. Współczuję. Czas się udać na jakąś terapię i to szybko. Sam sobie z tym nie poradzisz...

Gość gość
Po prostu sypiamy ze sobą