Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam szczęście w życiu

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z pan byla by chętna skosztować troche tego mojego szczęścia więc urodziłem się w bgatej rodzinie nigdy niczego nie brakowało mialem mało kolegów bo wszystkiego mi zazdroscili jednak moje najwieksze szczescie ujawnilo sie jak poszedłem do szkoly sredniej i okres dojzewania wprowadził do mojego zycia jeden dodatkowy atut w postaci 26 cm penisa miedzy nogami w pierwszej liceum miał ok 16 jednak rusl i rusł az myslałem ze nie przestanie z racji ze moi starzy sa obrzydliwie bogaci wozilem sie wypasionymi furami i laski same sie pchaly a jak poczuly mojego pytonga miedzy nogami to nie dawaly mi spokoju mam 27 lat firme po ojcu jestem przystojny siostra mowi ze podobny do aktora Colina Farela juz ponad 500 lasek na koncie kilka mln dwa domy i wille marzy mi sie sex ze 100 kobietami na raz jak ten wlasciciel playboya wiec jak sa jakieś chetne panie to zapraszam każda dostanie po 2 tys warunek biust min 4 waga max 60 kg i 35 lat nr tel791507877

Gość gość
hahahaha :D Komu numer zaajebałeś leszczu ? :D:D

Gość gość
Ha ha ha ale szczęścia do ortografii to ty nie masz baranie!

Gość gość
Co zazdroscicie patrzoc na swoje mikro peniski i puste konta z kredytami na pol zycia a na dyktandzie nie jestem jak ci nie odpowiada to nie czytaj ośle