Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypisac dziecko z przedszkola

Polecane posty

Gość gość

sytuacja wyglada nastepujaco. Nie pracuje, zajmuje sie mieszkaniem, dziecmi i budowa domu ( tzn nadzorem). Maz zarabia naprawde dobrze. Do pracy nie szpieszy mi sie ( prosze tego nie komentowac). Mlodszy syn poszedl do przedszkola. Chodzi 2 tygdonie ze spuszczona glowa, smutny.PRzy roztsniu placze, szlocha lub wpada wrecz w histerie.Chce do domu... Bijemy sie z myslami czy go wypisac z przedszkola i przeczekac jeszcze rok. Chodzi do prywatnego , wiec placimy spore pieniadze za miejsce, ktorego syn nie lubi . MOze zostac jeszcze rok przy mnie.Tylko czy to dla NIego dobre? Czy za rok sytuacja sie zmieni czy bedzie tak samo ?

Gość gość
Ja bym jeszcze poczekala. Moze ewentualnie odbieraj synka szybciej przez jakis czas. Dwa tygodnie to tak na praede nie duzo. Moze potrzebuje wiecej czasu.

Gość gość
Za rok wcale nie będzie lepiej. Każde dziecko przez to przechodzi. Ale Ty zrób z dziecka mameje i wypisz...

Gość gość
mam tez straszego syna, ktory pokochal przedszkole od pierwszego dnia a poszedl w wieku 2, 5 roku. Nie plakal nawet chwili...wiec nie kazde dziecko przechodzi przez to tak samo.

Gość gość
Kiedy wy się wreszcie nauczycie, ze okres adaptacyjny w przedszkolu trwa do dwóch MIESIĘCY?! Ludzie co za głupie baby :o