Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silnaibezlitosna

Pierwszy raz!

Polecane posty

Gość silnaibezlitosna

Cześć, mam 16 lat i chlopaka (19l.) z ktorym jestesmy juz razem ponad 2 lata. Po wielu rozmowach, zdecydowaliamy sie na NASZ pierwszy raz, ktory niestety nie bedzie w domu, poniewaz Ja, tak jak i on zawsze mamy kogos w nim. No to do rzeczy :D czas goni a ja troche sie stresuje, nie mam watpliwosci, ale chce, aby bylo mu dobrze, w koncu dlugo czekalismy. Oczywiscie zadbam, aby ladnie wygladac, wydepilowac sie, tak jak on zadba o prezerwatywy. Wczesniej dochodzilo do mniejszych zblizen ale boje sie, ze jak pierwszy raz nie bede idealny, on straci chec na seks ze mną, bo pomysli ze tak bedzie zawsze... Pomocy dziewczyny! macie jakies rady? z gory dziekuje i pozdrawiam kazda z was!;*

Gość gość
pierwszy raz nigdy nie jest idealny. moze on juz tego probowal i wie w czym rzecz. wypij kielicha na odwage i bedzie dobrze

Gość gość
matury nie masz a już się puszczasz no pięknie

Gość silnaibezlitosna
Nie robil tego, dlatego chce aby wspominal dobrze wlasnie ten pierwszy, lub poczatki nasze :) uprawianie seksu z kims kogo sie kocha i jest sie dlugo z tą osoba to puszczanie? smiech na sali z odpowiedzi 12-14 latkow :D nie mam zamiaru kochac sie z nikim innym

Gość znam to wszystko
wyrooha cię i rzuci jak gorący kubek z herbatą, zobaczysz

Gość gość
Pomysl o sobie a nie żeby jemu było dobrze. Dziewczyno jeśli ma to dla Ciebie jakieś znaczenie to jeszcze się nad tym zastanów w końcu to pierwszy raz i już nigdy się nie powtórzy. A poza tym miej świadomość że pierwszy raz nie jest idealny. Każdy przypadek jest inny. Ale weź pod uwagę to że może Cię boleć że pojawi się krew oczywiście nie w wielkich ilościach ale jednak to dyskomfort. Jeśli planujesz tylko zaspokoić swojego chłopaka to radzę żebyś jeszcze poczekala.

Gość gość
Matko jedyna ja w wieku 16 lat to nawet nie całował się z chłopakiem. Wiem wiem jestem dinozaurem bo w moich czasach było inaczej. Teraz mam 34

Gość silnaibezlitosna
Oczywiscie nie chodzi tylko o zaspokojenie jego, mysle tez o sobie :D chce aby bylo nam obojgu dobrze, z tym ze zdaje sobie sprawe ze moze wyjsc roznie na poczatku . Nie wiem jak on, ale nie chce go tez wystraszyc pytaniami i obawami. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie pomyslnie :)

Gość silnaibezlitosna
Jedni "kochaja" sie ze soba pierwszy raz w wieku 13 lat inni w wieku 30 - kwestia indywidualna :D Ja jestem dlugo z moim chlopakiem i jestem pewna ze nie zrobilabym tego z nikim kogo bym znala kilka miesiecy. :)