Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lata i właśnie dowiedziałam się , że mam raka ...

Polecane posty

Gość gość

Co za paskudne uczucie, tysiące myśli na minutę, rak śmiertelny więc pozostało mi maksymalnie kilka lat życia i to w agonii , zastanawiam się nad eutanazja... Kilka lat temu miałam łagodną odmianę w macicy a teraz trzustki... jeszcze nikomu nie powiedzialam :/

Gość gość
Tak poważnie, to sugeruję jakąś fachową pomoc, może psycholog lub ktoś zaufany. Eutanazja to chyba ostateczność, być może uda się to wyleczyć, bo nigdy nie ma pewności co do rozwoju medycyny. Może leczenie niekonwencjonalne, proszę się nie poddawać i walczyć do póki starczy sił. Sytuacja jest poważna, ale na szali jest coś najcenniejszego - życie, więc chyba warto walczyć. Czasami los jest przewrotny i wiele wydarzeń może nas zaskoczyć.

Gość gość
lekarze chooja tam wiedza, nie wierz im..lecz sie sama i wyjdziesz z tego..ale musisz w to wierzyc..pooglada filmiki na youtube, jest tego masa

Gość Edziaaaaaaaa
Podobno jest taki zakon we Wroclawiu co leczy nowotwory, ziola moga zdzialac cuda, a ty i tak nie masz nic do stracenia. Pozdrawiam. Walcz.

Gość Edziaaaaaaaa
Cos sie popierdzielilo. Chodzilo mi o ojcow bonifatow.

Gość wiem że to prowo ale
usuń trzustkę, raka można pokonać, WALCZ!

Gość gość
Z trzustki tez można wyjsć, w porę złapana , dasz radę, nie myśl ostatecznie tylko ni chuja , nie poddam sie! Jaka agonia? Dziewczyno, dieta i dobry lekarz i rzeczywiście poczytaj o innych przypadkach to zawsze otwiera głowę na rozwiązania. Bardzo ciebie wspieram myślą i WIEM ze wyjdziesz z tego.

Gość gość
Jestes młoda dasz rade